Η "σπόντα" της Βασίλισσας Ελισάβετ κατά της Kate Middleton και του William

Βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η

Η Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς και ο σύζυγός της Φίλιππος παρακολουθούν στενά τον τελευταίο καιρό τις κινήσεις της Kate Middleton και του William, με την μονάρχη να μη διστάζει να ρίξει μία σπόντα για τους δυο τους και τις αποφάσεις τους.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποχωρήσουν από το παλάτι, η βασίλισσα Ελισάβετ, βρίσκεται σε "αναμμένα" καρφιά. Ο λόγος είναι πολύ απλός.

Αυτή είναι η σπόντα που πέταξε η Βασίλισσα Ελισάβετ στην Kate Middleton και τον William

Kate Middleton κόντρα Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Kate Middleton πήρε μία ραγδαία απόφαση σχετικά με τα πρόσωπα που την περιβάλλουν μέσα στο Buckingham. Δείτε εδώ την μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της.

Ο William ήταν ανέκαθεν πολύ κοντά με τον αδερφό του και έτσι φοβήθηκε, μήπως τον επηρεάσει και του φέρει στο μυαλό τις άσχημες μνήμες από την ημέρα του θανάτου της μητέρας του. Θυμίζουμε πως η πριγκίπισσα Diana «έφυγε» μετά από το τροχαίο που έγινε προκειμένου να αποφύγει τους παπαράτσι που κυνηγούσαν το αυτοκίνητο.

Ο Ουίλιαμ ήταν συνεσταλμένος και βρισκόταν πολύ κοντά με τη μητέρα του, ενώ σιχαινόταν τους φωτογράφους. Η Kate Middleton από την άλλη, είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα η οποία δεν φοβάται να πει τη γνώμη της και να κάνει τη διαφορά, στοιχείο στο οποίο μοιάζει πολύ με την αδικοχαμένη Diana.

Επομένως η Ελισάβετ αγωνιά, μήπως ζήσει εκ νέου μία μεγάλη έξοδο από την βασιλική οικογένεια, αυτή τη φορά από τον διάδοχο του θρόνου. Ο Κάρολος άλλωστε βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη ηλικία και είναι πολύ πιθανό να μην αναλάβει ποτέ το θρόνο.

Μαζί λοιπόν με τον Φίλιππο, φροντίζει να παρακολουθεί στενά το αγαπημένο ζευγάρι και να το συμβουλεύει προκειμένου να προχωρήσει το βίο του, στο ασφαλές κλίμα της βασιλικής οικογένειας και να μην αποφασίσει να τα διαλύσει όλα ξαφνικά όπως έκαναν η Μέγκαν και ο Χάρι.