Αποστόλης Τότσικας: Πόζαρε χωρίς... μποξεράκι και αναστάτωσε το Instagram

Θα σας πέσει το... σαγόνι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποστόλης Τότσικας: Πόζαρε χωρίς... μποξεράκι και αναστάτωσε το Instagram

Χωρίς μποξεράκι και γενικά ρούχα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό της συζύγου του, ο Αποστόλης Τότσικας και έκανε όλο το Instagram και συγκεκριμένα τις διαδικτυακές του φίλες να... αναστατωθούν.

Ο ηθοποιός, στον προσωπικό του λογαριασμό, πολλές φορές έχουμε δει να αναρτεί καλλιτεχνικές του φωτογραφίες, τις οποίες έχει τραβήξει η σύζυγός του.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη, όπου τον είδαμε να ποζάρει χωρίς ρούχα στο μπαλκόνι του σαλονιού του, γυρισμένος... πλάτη, την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γυναίκα του, με την οποία έχει αποκτήσει δυο πανέμορφα παιδιά.

Βέβαια, να πούμε πως τα... επίμαχα σημεία του έκρυβα τα φυτά!

Αποστόλης Τότσικας γυμνός

Ημίγυμνος ωστόσο, πόζαρε και ο Χρήστος Μάστορας και παραλίγο να "ρίξει" το Instagram. Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, πόζαρε κάτω από τον ήλιο και τα likes έπεσαν «βροχή» από τις θαυμάστριες που τον θαύμασαν. Κάτι το καλλίγραμμο σώμα του, κάτι τα τατουάζ του, της έκαναν να παραμιλούν .

Αποστόλης Τότσικας: Πόζαρε ημίγυμνος και έκανε αναστάτωσε το Instagram

Το Instagram έκανε να παραληρεί ο Αποστόλης Τότσικας με την πιο... καυτή φωτογραφία του. Πόζαρε ημίγυμνος και «έριξε» το λογαριασμό του. Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε σε επανάληψη μέσα από την καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου» στην οποία πρωταγωνιστεί, ωστόσο είναι καθημερινός χρήστης και των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω των διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί.

Δίνοντας στη φωτογραφία τον τίτλο «Raw», δηλαδή «ωμό», η ταλαντούχα φωτογράφος σύζυγος του, κατάφερε να απαθανατίσει τη γοητεία του ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα σε μια μόνο φωτογραφία. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή.

Την κορούλα ωστόσο του Αποστόλη Τότσικα την έχετε δει; Είναι μια σκέτη γλύκα!