Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του - Έχει ξύλινο πάτωμα και μπαλκόνι γεμάτο φυτά

Η πόζά του σεφ που έγινε viral

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφία μέσα από το σαλόνι του - Έχει ξύλινο πάτωμα και μπαλκόνι γεμάτο φυτά

Μια νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς και μας έδειξε το σαλόνι του. Στη διακόσμηση είναι απίστευτο, ενώ έχει ξύλινο πάτωμα και μπαλκόνι γεμάτο με φυτά.

Ο μάγειρας και κριτής του MasterChef συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να... οδηγεί ένα μικροσκοπικό, παιδικό πατίνι, φορώντας μάλιστα ένα πολύ αστείο καπέλο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του, Δέσποινα, έχουν μια κόρη, την Αριάννα Τσιχίρο, κι έναν γιο, τον Κένζι. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό πως θα γίνει και τρίτη φορά μπαμπάς.

Πριν από λίγες ημέρες η κάμερα "τσάκωσε" στη Μύκονο τον Σωτήρη Κοντιζά. Τα παιχνίδια με τα παιδιά του και η φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του

Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Σωτήρη Κοντιζά - Η αναφορά στο MasterChef που μας έκανε να "κλάψουμε"

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε μερικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του και συγκεκριμένα μέσα από το παιδικό δωμάτιο, μέσα από τις οποίες έκανε μία επική αναφορά στα προηγούμενα επεισόδια του MasterChef, τα οποία μας έκαναν να "κλάψουμε" από τα γέλια!

Ο αγαπημένος σεφ κατάφερε για ακόμη μία φορά να μας κλέψει τις καρδιές με την ανάρτηση που έκανε και έχει να κάνει για ακόμα μία φορά με τα παιδιά του. Τα γυρίσματα του MasterChef έχουν σταματήσει εδώ και καιρό λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έτσι ο σεφ βρίσκει την ευκαιρία να αξιοποιεί όλο τον ελεύθερο χρόνο του με την οικογένειά του.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο σεφ είναι κανονικός χαζομπαμπάς, ο οποίος προσπαθεί να περνάει όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τα παιδιά του, ενώ είχε συγκινήσει ιδιαίτερα στα λόγια που είχε πει για την γέννηση της αγαπημένης του κόρης.

Έτσι, σήμερα αποφάσισε να παίξει με τα παιδιά του ένα παιχνίδι που γνωρίζει πολύ καλά και δεν είναι άλλο από την αγορά αγαθών για να μαγειρέψει. Το καλύτερο ωστόσο ήταν το υλικό που θέλησε να αγοράσει ο Σωτήρης Κοντιζάς, το οποίο δεν είναι άλλο από τον αγαπημένο του τραχανά.

Σε αυτό το σημείο να εξηγήσουμε, πως πρόκειται για μία αναφορά στο MasterChef, αφού στο προηγούμενο επεισόδιο, η Μάρλεν που βρίσκεται στην ομάδα του τον είχε αποκαλέσει τραχανα, θέλοντας να εξηγήσει πως τον αισθάνεται συνέχεια δίπλα της.

Έτσι ο κριτής πιάστηκε από την ατάκα της διαγωνιζόμενης και θέλησε να κάνει λίγο χιούμορ στο παιχνίδι με τα παιδιά του, κάνοντας πως αγοράζει λίγο τραχανά για να μαγειρέψει όσο μένει στο σπίτι.