Στη Μύκονο ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τα παιχνίδια με τα παιδιά του και η φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του

Υπέροχα στιγμιότυπα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη Μύκονο ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τα παιχνίδια με τα παιδιά του και η φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και έτσι αποφάσισε να πάει στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του. Στο βίντεο, φαίνεται να παίζει με τα παιδιά του, ενώ δίπλα του στέκεται και η εγκυμονούσα γυναίκα του με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, βρέθηκε σε παραλία του νησιού και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, με την καλύτερη παρέα.

Ο δημοφιλής κριτής του MasterChef, ο οποίος έχει τεράστια αδυναμία στα παδιά του και το δείχνει σε κάθε έξοδό τους, φούσκωσε το παιδικό σωσίβιο και αφιέρωσε πολύ χρόνο παίζοντας μαζί τους. Εκτός από καταξιωμένος σεφ είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς!

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με τον γιο του. Δείτε το εδώ και θα "λιώσετε"!

Αν και σπανίως τον βλέπουμε σε τέτοια στιγμιότυπα, ο ίδιος έμοιαζε πολύ άνετος και κεφάτος, με τους λουόμενους να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν… και με μαγιό.

Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τσάκωσε» η κάμερα και τον ρώτησε για την εγκυμονούσα σύζυγό του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του, καθώς όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν οι φήμες αυτές ισχύουν ο ίδιος απάντησε «Δε μπορώ να πω τίποτα, θα τα δούμε όλα. Θα δούμε».

Σωτήρης Κοντιζάς σύζυγος έγκυος

Την είδηση να πούμε πως έκανε γνωστή η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως η σύζυγος τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της κύησης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγος του, Δέσποινα έχουν αποκτήσει ήδη δυο παιδιά. Την 5χρονη Αριάννα Τσιχίρο και τον μόλις δύο χρόνων Κέντζι. Να σημειώσουμε επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε συγκινητική έκκληση.