Σωτήρης Κοντιζάς: Η δημόσια έκκληση που προκάλεσε ταραχή - Τι συνέβη;

Δείτε το ποστ του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Κοντιζάς: Η δημόσια έκκληση που προκάλεσε ταραχή - Τι συνέβη;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά άτομα έπειτα από την εμφάνισή του ως κριτής του MasterChef. Ο ίδιος ωστόσο αναγκάστηκε να κάνει μια δημόσια έκκληση που προκάλεσε ταραχή. Τι συνέβη ακριβώς;

O ίδιος με το που εντόπισε ένα fake account, έσπευσε να ενημερώσει τους ακόλουθούς του, ώστε τόσο να μπλοκάρουν τον λογαριασμό, αλλά και να τους ενημερώσει ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στα social media του και ειδικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως δεν έχει tik tok και πως αν μπορούν οι ακόλουθοί του να κάνουν report το εν λόγο λογαριασμό.

Σωτήρης Κοντιζάς δημόσια έκκληση

Ωστόσο, δείτε εδώ και την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στο instagram του με την κορούλα του!

Η τρυφερή φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά με την κορούλα του

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει ένα μικρό break από το MasterChef που λόγω του ιού έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα και έτσι έχει περισσότερο χρόνο να περνά με την οικογένειά του. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη του, που μας έλιωσε.

Ο κριτής του MasterChef είναι πλέον και αυτός σε αυτο-καραντίνα μέσα στο σπίτι, με τον ίδιο να κάνει και ορισμένες αναρτήσεις δείχνοντας μας πως τα περνάει κλεισμένος μέσα. Όπως και άλλοι, έτσι και ο γνωστός σεφ έχει πια περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στα παιδιά του με τον ίδιο να "αρπάζει" την ευκαιρία.

Μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει με τα παιδάκια του μέσα στο σπίτι. Να σας πούμε ότι ο ίδιος είχε κάνει και μια αποκάλυψη για την καριέρα του. Τι είχε πει τότε;

Τώρα λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να είναι αγκαλιά με την κόρη του και να της διαβάζει ένα κόμικ. Το στιγμιότυπο είναι πολύ τρυφερό και πραγματικά μας έλιωσε. Να πούμε δε ότι ο γνωστός σεφ έχει δύο παιδιά με την γυναίκα του Δέσποινα, την Αριάννα Τσιχίρο και τον Kenjiν που είναι μικρότερος.

Ορίστε και η φωτογραφία τους