Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το "άδειασμα" στους κριτές του J2us - «Η τοποθέτηση της Δέσποινας δεν ήταν...»

Τους τα... έχωσε στον αέρα του OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το παρτενέρ της, Κώστας Καραφώτης. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, μίλησε για τους κριτές του J2us και τους "άδειασε" στον αέρα, αναφερόμενη στην Δέσποινα Βανδή.

Όλα άρχισαν, όταν η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το σχόλιο που της έκανε η Δέσποινα Βανδή προχθές στον ημιτελικό.

«Εγώ δεν κατάλαβα πραγματικά που ήταν ο αντίλογος. Εγώ είπα ότι σέβομαι την άποψη των κριτών, αλλά θέλουμε κι εκείνοι να σεβαστούν τη δική μας άποψη του πώς εμείς εκφέρουμε ένα τραγούδι. Γιατί κάθε φορά δεν ακούμε κάτι επί της ουσίας, μια κριτική για τη φωνή, για την τονικότητα, για την τοποθέτηση της φωνής.

Ακούμε σχόλια για την έκφραση, δηλαδή μια αοριστία, που στην αοριστία μπορείς πάντα να πεις ότι θέλεις γιατί είναι αοριστία από μόνη της. Από μόνη της ενέχει τη δυνατότητα να βρεις κάτι αρνητικό να πεις χωρίς και να υπάρχει απαραίτητα.

Βίκυ Χατζηβασιλείου Δέσποινα Βανδή J2us

Η τοποθέτηση της Δέσποινας δεν ήταν μουσική και η παρατήρηση ήταν ηθικοπλαστική. Λες “έχεις πάντα κάτι να πεις”. Λες κάτι, πρέπει να ακούσεις και κάτι. Εγώ τα ακούω όλα με σεβασμό, αλλά ακούω και πράγματα που δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να πουν, δηλαδή δεν ξέρω τι να διορθώσω, έχω μπερδευτεί λίγο», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Δείτε εδώ όσα είπε για το τέλος της από τον alpha και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Απαντά στην κριτική του J2US - «Η Βανδή είπε ότι...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δε δέχθηκε και τόσο καλή κριτική στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, και για το λόγο αυτό σήμερα, θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε η Δέσποινα Βανδή σχετικά με το τραγούδι που ερμήνευσε η παρουσιάστρια με τον Κώστα Καραφώτη.

Το χθεσινό επεισόδιο του επιτυχημένου μουσικού show του Open, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με τα ζευγάρι αν κάνουν μερικές μοναδικές εμφανίσεις και να εντυπωσιάζουν την κριτική επιτροπή με την πρόοδο που έχουν κάνει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ,μαζί με τον παρτενέρ της, Κώστα Καραφώτη, ερμήνευσαν το τραγούδι «Θυμός» της Πάολα, ωστόσο τα σχόλια που άκουσαν ήταν κάπως μέτρια.

Η Δέσποινα Βανδή συγκεκριμένα είπε, πως θα προτιμούσε να δει λίγο παραπάνω πάθος από την παρουσιάστρια, ωστόσο η ίδια σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», έδειξε να διαφωνεί.

Μιας και λέμε ωστόσο για το J2US, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε και μία ματιά, στο πρόσωπο που λέγεται πως θα αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα. Δείτε εδώ το όνομα "βόμβα"!

«Εγώ το χάρηκα πάρα πολύ γιατί είπα κάτι τελείως διαφορετικό και μου αρέσει πολύ να διευρύνω τα όριά μου και να τα γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι συμπαίκτες μου απόρησαν με τη βαθμολογία της επιτροπής. Μου είπαν ότι ανατρίχιασαν όταν μας άκουσαν και ότι το είπαμε άρτια. Και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να συγκινήσω τους συμπαίκτες μου.

Το τραγούδι το είπαμε καλά. Μου είπαν κάτι για την έκφραση, με το οποίο διαφωνώ. Είπε η κυρία Βανδή ότι αυτή η γυναίκα που το λέει φτάνει στην τρέλα, στην παράνοια. Διαφωνώ κάθετα. Ίσα ίσα είναι μια δήλωση και το λέει ότι "δεν είναι τρέλα, ούτε μανία, δεν είναι παραλογισμός", Δέσποινα. Είναι απλά θυμός.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο το στίχο, το ποίημα, το δοκίμιο. Εγώ έτσι το αντιλήφθηκα, έτσι το είπα, όλα καλά», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.