Στεφανία Λυμπερακάκη: Μετά την ακύρωση της Eurovision 20 έβγαλε νέο τραγούδι

Ακούστε το

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στεφανία Λυμπερακάκη: Μετά την ακύρωση της Eurovision 20 έβγαλε νέο τραγούδι

Μπορεί η Eurovision 20 να ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού και να πέρασαν σχεδόν όλες οι χώρες δύσκολα, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία έβγαλε καινούριο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια εν μέσω της καραντίνας ετοίμασε το ολοκαίνουργιο pop, feelgood single κομμάτια με τους στίχους να υπογράφει ο John Ballard, την μουσική ο Δημήτρης Κοντόπουλος και την παραγωγή οι Arcade. Έχει τον τίτλο «Friday» και θα κάνει χαμό.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε την Παρασκευή 3 Ιουλίου από την Panik Records και είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα.

To video clip του τραγουδιού είναι εμπνευσμένο από το TikTok και έχει γίνει viral.

Η Στεφανία δεν πήγε στην Eurovision 2020 αλλά είπε σε live το τραγούδι της Ελλάδας. Ακούστε την εδώ.

«Έσκασε» ανακοίνωση από τη Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision

Μία νέα ανακοίνωσε έσκασε από τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε φέτος με τον πιο διαφορετικό τρόπο την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τη μοναδική συμμετοχή της.

Η 17χρονη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έδειξε πως είναι ικανή να καταφέρει πράγματα και θαύματα και ήδη έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό της Eurovision.

Το τραγούδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του και το οποίο μέσα σε μόλις λίγους μήνες έχει καταφέρει να κερδίσει αξιοσημείωτη επιτυχία με 1.100.000 streams στο Spotify 4.000.000 views στο YouTube και εμφάνιση στα iTunes Charts μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Σουηδία, Ολλανδία , Νορβηγία, Δανία και πολλές άλλες.

Στη φετινή Eurovision ωστόσο, είχε ακουστεί πως θα δούμε και την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται, κάτι που ωστόσο δε συνέβη. Δείτε εδώ γιατί και θα μείνετε παγωτό!

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision για το 2021 στο Rotterdam επιστρέφει με μια ανανεωμένη dance version του “SUPER G!RL” για να βάλει φωτιά στο φετινό καλοκαίρι κάνοντας όλους μας να θέλουμε να το χορέψουμε.