Μεσάνυχτα - Σάββας Πούμπουρας: "Έλεγα θέλω να πεθάνω ρε! Έπινα παγωμένο ποτό στις 11.30 το πρωί"

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα αλκοολισμού και το άγχος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεσάνυχτα - Σάββας Πούμπουρας:

Ο Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA, Μεσάνυχτα, και ίσως για πρώτη φορά ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το ποτό αλλά και για το ότι είχε φτάσει σε σημείο να λέει πως θέλει να πεθάνει.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του: «Πριν από πέντε – έξι χρόνια πέρασα μια βαριά κατάθλιψη. Δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Είχα ανοίξει μαγαζιά τα οποία πήγαιναν καλά αλλά εγώ δεν ένιωθα καλά.

Δούλευα πολύ, έβλεπα ελάχιστα την Αρετή, παραλίγο να χωρίσουμε. Ήθελα να είμαι στην τηλεόραση αλλά δεν ήξερα γιατί ήθελα να είμαι. Έμεινα εκτός. Ήταν το 2014-2016. Τότε πέρασα δύσκολα».

Το διάβασμα τον βοήθησε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και να μάθει να αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή, ενώ πλέον παραδέχεται ότι βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα χρόνια που με την Αρετή Θεοχαρίδη (δείτε την εδώ) ήταν φίλοι ενώ αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να παντρευτεί.

Μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του εξομολογήθηκε: «Όταν είδα πρώτη φορά την κόρη μου δάκρυσα. Όταν την είδα δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένιωσα όπως όταν βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα».

Οι αποκαλύψεις του Πούμπουρα για το άγχος και το ποτό - "Έλεγα θέλω να πεθάνω"

Σάββας Πούμπουρας Μεσάνυχτα ALPHA

Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση είχα δεχτεί πολύ κακή κριτική. Γράφανε πώς ένας τυχάρπαστος, ένας μπάρμαν, κάνει τηλεόραση. Κατεβατά. Οι άνθρωποι αυτοί, λοιπόν, κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα είναι εσύ πώς το αντιμετωπίζεις. Για όλα φταις εσύ ο ίδιος και κανένας άλλος. Για τα πάντα ρίχνω φταίξιμο πάντα πρώτα στον εαυτό μου. Τότε, λοιπόν, δεν ήμουν δουλεμένος με αυτά. Θυμάμαι έπεφτα το βράδυ για ύπνο και είχα ενοχές και τύψεις. Έλεγα το πρωί να μην ξυπνήσω, γιατί ξύπναγα σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα θέλω να πεθάνω.

Η Αρετή όταν τα πρωτοφτιάξαμε είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μπουκάλια αλκοόλ. Επινα κατά τις 11μιση το πρωί ένα ποτήρι αλκοόλ παγωμένο για να ξεφύγω από όλο αυτό το άγχος. Για να ξεχάσω αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πολύ. Και βράδυ και ένα διάστημα και το πρωί. Δεν ήθελα να σκέφτομαι. Νιώθεις ότι είσαι ήρεμος αλλά δεν είσαι συνειδητά. Όταν η Αρετή βρήκε τα μπουκάλια τα πετάξαμε. Πριν την Αρετή το πρόβλημα ήταν χειρότερο. Έπινα πολύ. Πλέον δεν πίνω».