Μεσάνυχτα: Συγκλόνισε η Δόμνα Κουντούρη του Fame Story: "Άκουγα φωνές, είχα αυτό το σύμπτωμα! Πάσχω από..."

Έκανε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στην Ελεονώρα Μελέτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεσάνυχτα: Συγκλόνισε η Δόμνα Κουντούρη του Fame Story:

Η Δόμνα Κουντούρη βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα της Δευτέρας. Στην προτελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας του Αlpha, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή στο Fame Story μίλησε για μία συναισθηματική απογοήτευση που πυροδότησε την διπολική διαταραχή, ενώ εξήγησε τι αισθάνεται ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια ενός ψυχωτικού επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένη, η Δόμνα Κουντούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν και είμαι πολύ επιλεκτική στους ανθρώπους που έχω κοντά μου. Αυτοί που ήταν πολύ κοντά μου, έμειναν κοντά μου και με βοήθησαν και με στήριξαν».

«Μετά την περιπέτεια μου, δεν με φοβίζουν τα ψυχικά νοσήματα» τόνισε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια. «Πάσχω από διπολική διαταραχή αλλά οι γιατροί καθυστέρησαν να κάνουν τη σωστή διάγνωση».

«Δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Δόμνα Κουντούρη ενώ παραδέχθηκε πως «όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου. Ήμουνα στη μανία μου και άκουγα φωνές, είχα αυτό το σύμπτωμα. Μου συνέβησαν αυτά τα πράγματα πολύ μπαμ και μαζεμένα».

Μια εξομολόγηση από καρδιάς από την Δόμνα Κουντούρη στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη…

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας που συγκλόνισε μιλώντας για τον αλκοολισμό και τις τάσεις αυτοκτονίας...

Η Δόμνα Κουντούρη, η πρώην παίκτρια του Fame Story, έγινε θέμα στα ξένα ΜΜΕ

Δόμνα Κουντούρη Fame Story μεσάνυχτα

H Δόμνα Κουντούρη στο Fame Story

Η Δόμνα Κουντούρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, όπου είχε μια επιτυχημένη πορεία.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, η Δόμνα έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά και εργάζεται σαν μουσικός του δρόμου κάτω από την Ακρόπολη.

Μάλιστα, το πασίγνωστo αμερικανικό δίκτυο ABC News βρέθηκε στην Αθήνα για ρεπορτάζ και συνάντησε την τραγουδίστρια και την συμπεριέλαβε στο σχετικό θέμα.

Το πρωί της Τρίτης η Δόμνα Κουντούρη εμφανίστηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και σχολίασε το γεγονός.

“Για να μην σκουριάσω και επειδή έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, συχνάζω στην Αεροπαγίτου. Eκεί που παίζαμε βλέπω μπροστά μου μία κάμερα και της λέω από πού είναι, από ποιο κανάλι. Και μου λέει ABC News και μένω σύξυλη. Με ρωτήσαν για τον κορωνοϊό, πώς ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα…”, ήταν τα λόγια της Δόμνας Κουντούρη.