Καταλάβατε ποια είναι; Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε "φωτιά" με το κορμί της

Την κοιτούσαν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταλάβατε ποια είναι; Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε

Πρώην παίκτρια του Survivor κατάφερε και έβαλε φωτιά σε γνωστή παραλία του Καβουρίου με το κορμί της! Την κοιτούσαν όλοι και... σίγουρα δεν καταλάβατε ποια είναι!

Με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης είχε απασχολήσει αρκετά λόγω... χαρακτήρα! Τώρα, κάποια χρόνια μετά, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά συνεχίζει και δίνει tips γυμναστικής στους followers της μέσα από τον λογαριασμό της στο instragram!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε πριν λίγες ημέρες σε παραλία της Μυκόνου με καυτό μπικίνι μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη και τη Νικολέττα Καρρά.

Σόφη Πασχάλη παραλία

Σόφη Πασχάλη Survivor

Το σώμα της αψεγάδιαστο μαγνήτισε τα βλέμματα! Και μιας και αναφερθήκαμε στο Survivor, τα μάθατε; Αυτή η ηθοποιός από τις 8 Λέξεις θα μπει στο 4!

Φωτιά και λάβρα πρώην παίκτρια του Survivor - Την κοιτούσε όλη η παραλία στη Μύκονο

Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε φωτιά σε γνωστή παραλία της Μυκόνου με τα παιχνίδια της στο νερό και το μικροσκοπικό της μαγιό! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε την ώρα που την κοιτούσαν όλοι οι θαμώνες!

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο με μια πολύ καλή της φίλη, την Ελμίρα Μπεγκάτη, στο νησί και απόλαυσε χαλαρές στιγμές! Η Ειρήνη φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της αφού βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πασχαλίδη και ζει τον έρωτά της χωρίς να την νοιάζει τίποτα! Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους από τρυφερές στιγμές!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του Survivor από τη Μύκονο

Ειρήνη Παπαδοπούλου με καυτό μαγιό στη Μύκονο

Μύκονος πρώην παίκτρια του Survivor

TAGS