Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τα τρυφερά φιλιά στην παραλία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Τους τσακώσαμε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τα τρυφερά φιλιά στην παραλία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Στην παραλία "τσάκωσαν" οι φωτογράφοι την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον αγαπημένο της σύντροφο Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Το διάσημο ζευγάρι έδινε μάλιστα τρυφερά φιλιά και αγκαλιές και σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο αγαπημένος της βρέθηκαν σε παραλία της Αττικής και όπως ήταν φυσικό ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί. Το ζευγάρι είναι καιρό μαζί, με τους ίδιους να μην κρύβουν τον ερωτά τους, ενώ τώρα τους "τσακώσαμε" σε μερικές τρυφερές στιγμές.

Ειδικότερα οι δυο τους βρέθηκαν στην παραλία στο Καβούρι και απόλαυσαν την βόλτα τους με το παραπάνω. Στις εικόνες που θα δείτε παρακάτω, ο γνωστός ποδοσφαιριστής κάνει μάλιστα και μια πολύ γλυκιά αγκαλιά την αγαπημένη του, με την οποία πέρασαν μαζί άλλωστε και όλη την καραντίνα τους. Μάλιστα η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει και ένα επικό βίντεο. Δείτε εδώ τι είχε γίνει σπίτι τους.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Ειρήνη Παπαδοπούλου
Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Ειρήνη Παπαδοπούλου φιλί
Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Ειρήνη Παπαδοπούλου αγακλιασμένοι
Αλέξανδρος Πασχαλάκης - Ειρήνη Παπαδοπούλου στην παραλία

Τι είχε κάνει όμως και είχαμε μείνει η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που είδαμε τώρα τα τρυφερά φιλιά της στην παραλία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε να κάνει μία πολύ όμορφη κίνηση την οποία μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε τι ακριβώς έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια "μείναμε" με το στόμα ανοικτό.

Η καραντίνα και ο εγκλεισμός που βιώνουμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει κάνει πολλούς από εμάς να αλλάξουμε τελείως τον τρόπο σκέψης μας και να δούμε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική.

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως έκανε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία αποφάσισε να αφήσει για λίγο το ένστικτο της τραγουδίστριας να βγει από μέσα της και να αυτοσχεδιάσει μαζί με έναν συνάδελφό της.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, γυρνώντας από την καθιερωμένη προπόνησή της στο σπίτι, την οποία ενίοτε κάνει με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πολύ όμορφο θέαμα, το οποίο δεν ήταν άλλο από έναν μουσικό που έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στο δρόμο.

Το όλο σκηνικό άρεσε πολύ στην τραγουδίστρια, η οποία αποφάσισε να του κάνει παρέα, κάθισε δίπλα του και τραγούδησε μαζί του, ενώ ανέβασε το όλο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσκαλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να έρθουν να απολαύσουν και εκείνοι την όμορφη μουσική βραδιά.

 Ειρήνη Παπαδοπούλου πλανόδιος μουσικός