Συγκίνησε η Εύη Καραγιάννη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Παρακαλούσε να...»

Τα συγκλονιστικά της λόγια για τα όσα έζησαν μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Εύη Καραγιάννη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Παρακαλούσε να...»

Για το θάνατο του Κώστα Βουτσά μίλησε η Εύη Καραγιάννη, στην εκπομπή Happy Day και στο δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Τα λόγια της συγκίνησαν για τον αείμνηστο ηθοποιό.

Η ίδια αναφέρθηκε στο βιβλίο που γράφει για τον Κώστα Βουτσά, αλλά και τις σχέσεις του με τον γιο της, Άνθιμο Ανανιάδη.

«Δεν είναι ένα συμβατικό βιβλίο, “η ζωή μου με τον Κώστα”. Είναι γενικότερο. Έχει γεγονότα συγκλονιστικά της ζωής μου, ένα μεγάλο κεφάλαιο και με τη ζωή μου με τον Κώστα.

Όταν γιόρταζε έφευγε νωρίς το πρωί και πήγαινε και μου έφερνε τεράστια ανθοδέσμη με λουλούδια. Ενώ είχε το κλειδί, χτυπούσε την πόρτα, εγώ άνοιγα. Ήταν με μία αγκαλιά λουλούδια και με μία κάρτα μεγάλη που έγραφε “αγάπη μου να με χαίρεσαι'”. Ήταν πολύ όμορφο.

Μου λείπει φυσικά. Ο Κώστας δεν έχει πεθάνει και δε πρόκειται να πεθάνει ποτέ για κανέναν άνθρωπο. Και του Άνθιμου του λείπει πολύ. Έχει μια θαυμάσια ισορροπία. Σεβασμό στον βιολογικό του πατέρα, που του στάθηκε πάρα πολύ και σεβασμό και αγάπη για τον Κώστα.

Εύη Καραγιάννη Κώστας Βουτσάς θάνατος

Ο Κώστας στα 15 χρόνια της κοινής μας πορείας παρακαλούσε να υιοθετήσει τον Άνθιμο. Εγώ δεν το δέχτηκα ποτέ, διότι η συνείδηση μου έλεγε πως ο πραγματικός πατέρας του Άνθιμου είναι ο Τιμόθεος. Εσύ Άνθιμε έχεις τον καλύτερό σου φίλο που λέγεται Κώστας και τον κηδεμόνα σου, που οφείλεις να σέβεσαι και να αγαπάς, όπως σε αγαπάει αυτός» είπε η Εύη Καραγιάννη.

Χθες, η Αλίκη Κατσαβού ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση που έκανε για τον αείμνηστο ηθοποιό. Με μια φωτογραφία έφερε δάκρυα στα μάτια. Δείτε την εδώ.

Εύη Καραγιάννη: Μιλάει ανοιχτά μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Μετά το θάνατο του δεν υπάρχει καμία επικοινωνία...»

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό Λοιπόν για τον Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της οικογένειά του έχουν κρατήσει αποστάσεις από την ίδια μετά τον θάνατό του.

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε -και το κατάφερε-όλη την οικογένεια του ενωμένη, τις πρώην συντρόφους του και τα παιδιά του. Εσύ κρατούσες απόσταση από αυτό;

Δεν είχα κρατήσει ποτέ απόσταση. Είμαι αυτή που τον φρόντισα σε φοβερό βαθμό, όλα τα χρόνια ήταν άψογα περιποιημένος, είχε έρωτα, αγάπη, φαγητό, είχε νοσοκομείο, γιατί ήταν ένας ευπαθής και δυνατός άνθρωπος παράλληλα, αλλά η υγεία του ήταν επιρρεπής σε διάφορα θέματα.

Είχε χρόνια κλονισμένη υγεία, ήταν ήρωας, τα ξεπερνούσαμε, μπαίναμε βγαίναμε στα νοσοκομεία. Παρείχα πάρα πολλή φροντίδα σ' αυτόν και στην οικογένεια του. Απλώς όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις ου αυτοί το θέλουν, εγώ κρατάω 10 αποστάσεις περισσότερο.

Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, κάποια στιγμή δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα

Συμβιβάστηκες με τις αποφάσεις των άλλων;

Ναι, έτσι έπρεπε να κάνω, ως κυρία και ως άνθρωπος.

Εύη Καραγιάννη Κώστας Βουτσάς

Μετά το θάνατο του, άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από την οικογένεια του, το πένθος σας έφερε πιο κοντά;

Ως προς εμένα; Όχι, απολύτως, καθόλου, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, δεν έκανε κανένας τίποτα και δεν με αφορά, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου, θέλω όλοι να είναι καλά.

Το παιδί μου δεν το «δηλητηρίασα». Επίσης, ο Κώστας κράτησε μια θαυμάσια σχέση με τον πατέρα του Άνθιμου κι ήταν ιδανικό για να μεγαλώσει και να τον αγαπούν δύο μπαμπάδες μαζί. θέλω να κρατάω την απόσταση και τη διακριτικότητα μου, έτσι όπως πρέπει, αναλόγως συνθηκών. Σέβομαι τους ανθρώπους κι απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό.