Πλάνταξε στο κλάμα η Αλίκη Κατσαβού για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Το πρωί που ξυπνάω...»

Συγκίνησε με τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πλάνταξε στο κλάμα η Αλίκη Κατσαβού για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Το πρωί που ξυπνάω...»

Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, κάποια στιγμή δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα.

Η Αλίκη Κατσαβού εξομολογήθηκε πως «ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο».

«Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;» αναρωτήθηκε, δευτερόλεπτα αργότερα, η Αλίκη Κατσαβού για την συνεργασία εκείνη. «Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φφίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα». Δείτε ωστόσο εδώ, τι ισχύει τελικά με τα περιουσιακά του ηθοποιού.

Ανατρίχιασε η Αλίκη Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά - «Την ημέρα που πέθανε έβλεπα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε η Αλίκη Κατσαβού και ανατρίχιασε με την εξομολόγηση της για τον Κώστα Βουτσά. Δεν δίστασε να αναφερθεί μάλιστα και στην ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

«Περίμενα να κοιμηθεί ο Φοίβος για να απελευθερώσω τον πόνο μου για τον Κώστα», είπε χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξης της και συνέχισε: «Συμβουλεύτηκα ειδικούς για το πώς να εξηγήσω στον Φοίβο τον θάνατο του πατέρα του. Δεν καταλαβαίνει ότι ο θάνατος είναι κάτι τετελεσμένο».

«Όταν μένει ψύχραιμη η μητέρα και προσπαθεί να διατηρεί τη χαρά της ημέρας τότε το παιδί παραμένει χαρούμενο», εξήγησε για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί το πένθος της, την ίδια στιγμή που είχε ένα μικρό παιδί.

«H διαφορά ηλικίας με τον Κώστα δεν με ξένισε ποτέ. Δεν φαινόταν για την ηλικία του. Άλλωστε δεν είχε και τόση διαφορά από τον πρώτο μου σύζυγο που είχαμε διαφορά 20 χρόνια. Στον έρωτα δεν μπορείς να εκλογικεύσεις τα πράγματα. Σε παίρνει σε πετάει κάτω. Το χιούμορ του ήταν καταλύτης. Ασκούσε πάνω μου μια γοητεία απίστευτη», είπε για το τι την έκανε να ερωτευτεί τον Κώστα Βουτσά.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, με την εγγονή του αείμνηστου ηθοποιού να τον αναγνωρίζει στην τηλεόραση και να χοροπηδάει από τη χαρά της.

Αλίκη Κατσαβού Μεσάνυχτα Ελεονώρα Μελέτη

Η εξομολόγηση για το παιδί

«Ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί. Αυτή η υποστήριξη του Κώστα μου έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη. Απευθύνθηκα στην επιστήμη για να γίνω μητέρα γιατί είχα σοβαρή ενδομητρίωση, είχα αφαιρέσει μία από τις ωοθήκες μου. Στην πρώτη προσπάθεια λύγισα. Ο Κώστας ήταν δίπλα μου. Όταν έμεινα έγκυος είχα σχεδόν παραιτηθεί» είπε.

«Οι κόρες του Κώστα με αγκάλιασαν από την αρχή. Στην πορεία βέβαια μου είπαν ότι περνούσα από κάποια τεστ. Είναι πολύ καλά παιδιά και τα τρία».

Η Εύη Καραγιάννη, η πρώην σύντροφος του Κώστα Βουτσά, «έσπασε» τη σιωπή της μετά το θάνατο του και μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα της, αλλά και το λόγο που χώρισαν. Δείτε τη συνέντευξη της εδώ.

Τα ανατριχιαστικά λόγια για το θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Μόλις κατάφερε να κουνήσει λίγο τα χείλη του είπε ‘θέλω να βγω γρήγορα έξω’. Δεν ήθελα να σκεφτώ ότι δεν θα βγει αλλά είχα ένστικτο ότι θα φύγει από τη ζωή. Την ημέρα που πέθανε ήξερα ότι θα ήταν τελευταία. Έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε. Άλλο που δεν ήθελα να το δεχτώ», είπε για τη μέρα που πέθανε ο Κώστας Βουτσάς.

«Ήθελα και δεύτερο παιδί αλλά δείλιασα εξαιτίας της ηλικίας μου. Φοβήθηκα ότι αν ταλαιπωρηθώ θα ταλαιπωρήσω την υγεία μου. Δέχομαι ότι για κάποιους είναι παράλογο ότι ο Κώστας έγινε πατέρας στα 85 του όμως ήταν ο τέλειος πατέρας. Ο Φοίβος ζήτησε πρόσφατα να δει μια ταινία του μπαμπά του. Είδε λίγο. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να μαζέψω τις δυνάμεις μου να πω στον Φοίβο ότι ο πατέρας του έφυγε. Ήρθε η πανδημία που τα έκανε όλα πολύ δύσκολα όμως πάνω από όλα είναι να είναι αυτό το παιδί καλά».