Κώστας Βουτσάς: Η Εύη Καραγιάννη «σπάει» τη σιωπή της μετά το θάνατο του - «Κάνεις δεν ξέρει ότι...»

Μίλησε πρώτη φορά για το χωρισμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Η Εύη Καραγιάννη «σπάει» τη σιωπή της μετά το θάνατο του - «Κάνεις δεν ξέρει ότι...»

Η Εύη Καραγιάννη, η πρώην σύντροφος του Κώστα Βουτσά, «έσπασε» τη σιωπή της μετά το θάνατο του και μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα της, αλλά και το λόγο που χώρισαν.

Η ηθοποιός σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αποκάλυψε πως δεν ήταν δική τους απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

«Κλαίγαμε όταν χωρίσαμε. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, γιατί ποτέ δεν μίλησα». Η αινιγματική ανάρτηση της Εύης Καραγιάννη για τον χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά ανακάτεψε την «τράπουλα», αφήνοντας απορίες και ερωτήματα για την πραγματική αιτία που τους έκανε να χωρίσουν.

Σε μια περίοδο που τα media ασχολούνται με τα κληρονομικά θέματα ανάμεσα στις κόρες και στη χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, η τρίτη κατά σειρά πρώην σύζυγός του και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της.

«Ήταν μια αγάπη γλυκιά και αληθινή. Ένας μεγάλος έρωτας. Πρώτη Ιουνίου 1999. Μια κοινή πορεία ζωής δεκαπέντε χρόνων. Ήσουν ο σύντροφος, ο σύζυγος, ο γλυκός πατέρας, ο μεγαλόκαρδος, ο έξυπνος, ο πρακτικός, ο δάσκαλος, ο ηθοποιός. Μεγάλωσες τον Άνθιμό μου σαν δικό σου παιδί και σ' ευχαριστώ.

Ωστόσο, δείτε και την απίστευτη ανάρτηση της κόρης του, με την εγγονή του η οποία τον αναγνώρισε στην τηλεόραση και χοροπηδούσε από τη χαρά της. Θα σας συγκινήσει.

Κώστας Βουτσάς Εύη Καραγιάννη χωρισμός

Είχες την καλύτερη σχέση με τον βιολογικό πατέρα του Άνθιμου, Τιμόθεο. Αυτό και μόνο λέει πολλά» έγραψε η Εύη Καραγιάννη στη σελίδα της στο facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μυστήριο του γάμου τους.

«Καθαρόαιμο αρσενικό, παλαιάς κοπής» τον χαρακτήρισε, περιγράφοντας έναν μυθικό έρωτα στο πλευρό του Κώστα Βουτσά. «θα ήθελα πολύ να μοιραστώ με τις φίλες μου τα καθημερινά σου γράμματα, τα λουλούδια σου, την αγάπη σου, τον έρωτά σου

Αμέτρητα γραπτά, αμέτρητος ο έρωτάς σου. Η αγάπη μας. Όλα θα είναι κάποια στιγμή σε διάθεση...» συνέχισε, αφήνοντας την αποκάλυψη για τον επίλογο της ανάρτησής της. Ωστόσο, αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια μέσα από την εντατική.

Η αποκάλυψη της Εύης Καραγιάννη για το χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά

«Κλαίγαμε όταν χωρίσαμε και ο καθένας πήρε άλλους δρόμους, σεβαστούς. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, γιατί ποτέ δεν μίλησα. Όμως εμείς δεν το θέλαμε. Προσεύχομαι να είναι αναπαυμένη η ψυχή σου στην αγκαλιά του Κυρίου. Θα σ' αγαπώ πάντα. Ο Ανθιμος και εγώ σ' αγαπάμε..».

Πηγή: Espresso