Ρίγη συγκίνησης με την εγγονή του Κώστα Βουτσά - Τον αναγνώρισε στην τηλεόραση

Ράγισε καρδιές η ανάρτηση της κόρης του Θεοδώρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την εγγονή του Κώστα Βουτσά - Τον αναγνώρισε στην τηλεόραση

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, με την εγγονή του αείμνηστου ηθοποιού να τον αναγνωρίζει στην τηλεόραση και να χοροπηδάει από τη χαρά της. Η ανάρτηση της, ράγισε καρδιές.

Περίπου τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο ταλαντούχος Κώστας Βουτσάς και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, αλλά και όλη την Ελλάδα, αφού ήταν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Η κόρη του, Θεοδώρα, συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον πατέρα της, αφού του είχε απίστευτη αδυναμία.

Ένα βίντεο μάλιστα, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Απεικόνιζε την κορούλα της να βλέπει τον παππού της στην τηλεόραση και να χοροπηδάει από τη χαρά της.

Κώστας Βουτσας εγγονή

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα είχε γίνει ένας μικρός ντόρος με τα περιουσιακά του Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, η Αλίκη Κατσαβού και η κόρη του, ξεκαθάρισαν την κατάσταση.

Κώστας Βουτσάς: Η εγγονή του παθαίνει αμόκ όταν τον βλέπει στην τηλεόραση

Η εγγονή του Κώστα Βουτσά, κάθε φορά που βλέπει μία ταινία του στην τηλεόραση παθαίνει αμόκ και φωνάζει την μαμά της! Η αντίδρασή της είναι απίστευτη και η Θεοδώρα Βουτσά την κατέγραψε!

Η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού έχει αποκτήσει μία κορούλα, η οποία απ' ότι φαίνεται έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της και όχι άδικα!

Έτσι κάθε φορά που η τηλεόραση δείχνει μία από τις επιτυχημένες του ταινίες, η μικρή τρέχει στην τηλεόραση για να δείξει σε όλους τον παππού της.

Βέβαια και ο Κώστας Βουτσάς έχει τον τρόπο του με τα παιδιά, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι περνάει πολλές ώρες της ημέρας του με τον νεότερο γιο του, Φοίβο.

βουτσάς εγγονή