Κατερίνα Παπουτσάκη: Το απίστευτο περιστατικό με τα παιδιά της στον αέρα εκπομπής - «Ξεφτιλιστήκαμε...»

Αδιανόητο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: Το απίστευτο περιστατικό με τα παιδιά της στον αέρα εκπομπής - «Ξεφτιλιστήκαμε...»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν ρωτήθηκε για τα παιδιά της και συγκεκριμένα για τις ημερομηνίες γέννησής τους, όταν βρέθηκε στον αέρα εκπομπής.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ1 μαζί με τον Μελέτη Ηλία, οι οποίοι μίλησαν για όλα όσα αφορούν τη ζωή τους. Η Κατερίνα Παπουτσάκη μάλιστα, χάρισε ένα επικό σκηνικό.

«Δεν ξέρω να οριοθετούμαι και αυτό είναι κάτι που δουλεύω πάρα πολύ με την ψυχοθεραπεύτριά μου. Και γενικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό στην οριοθέτηση, μακάρι να είχα ξεκινήσει αυτή τη δουλίτσα πριν δέκα χρόνια, θα βοηθούσε πάρα πολύ. Με τον άνδρα μου κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της, ωστόσο, δεν μπορούσε να θυμηθεί τις ημερομηνίες γέννησής τους, με την ίδια να λέει «Έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε». Να πούμε πως η Κατερίνα Παπουτσάκη θήλασε τον γιο της στην παραλία χωρίς ταμπού.

Όμορφες στιγμές για την Κατερίνα Παπουτσάκη - Στο Ναύπλιο με το σύζυγό και τα παιδιά της

Στο Ναύπλιο η Κατερίνα Παπουτσάκη, μαζί με την οικογένεια της με την όμορφη ηθοποιό και επιχειρηματία να ανεβάζει και μερικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικές όμορφες στιγμές επέλεξε να περάσει η Κατερίνα Παπουτσάκη, που έκανε μια μικρή εξόρμηση, μαζί με τον άντρα και τα παιδιά της. Έτσι η όμορφη ηθοποιός και ο Παναγιώτης Πιλαφάς άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και βρέθηκαν στο όμορφο Ναύπλιο.

Η ίδια δεν παρέλειψε να μοιραστεί την εξόρμηση της με τους διαδικτυακούς της φίλους και να ανεβάσει και μερικές φωτογραφίες στοInstagram. Και μιας και μιλάμε για την Παπουτσάκη, εσείς ξέρατε ότι είχε παίξει στο Κωνσταντίνου και Ελένης! Δεν θα την γνωρίσετε.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε

Κατερίνα Παπαουτσάκη με παιδί στο Ναύπλιο

Μπούρτζι Μαύπλιο Κατερίνα Παπουτσάκη