Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Τα τρυφερά λόγια για το γιο τους

Οι δημόσιες ευχές

Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Τα τρυφερά λόγια για το γιο τους
News 07.07.2020 14:21
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πολύ τρυφερά είναι τα λόγια της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα για το γιο τους, Οδυσσέα που σήμερα γιορτάζει το όνομα του. Τι είπαν στον αέρα της εκπομπής;

Σήμερα, είναι πολύ ξεχωριστή η ημέρα για το ζευγάρι, αφού στο σπίτι τους έχουν γιορτή. Μπορεί το πρωί να βρισκόντουσαν στο κανάλι λόγω της εκπομπής, ωστόσο με το που φύγουν θα περάσουν όλο το υπόλοιπο της ημέρας του με τα παιδιά του.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, θέλησαν να ευχηθούν στο γιο τους και δημόσια μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

«Να ευχηθούμε στον γιο μας τον Οδυσσέα που μας βλέπει και γιορτάζει σήμερα», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα είπε: «Ματάκια μου όμορφα χρόνια σου πολλά».

Πυρά κατά του Alpha να σημειώσουμε πως έριξε ο Γρηγόρη Γκουντάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα.

The 2night show: Δάκρυσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: Η αποκάλυψη για τα παιδιά του με την Νάταλι Κάκκαβα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας το βράδυ της Τετάρτης με την σύζυγό του, Ναταλί Κακκαβά, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, στην οποία και έκανε αποκαλύψεις που το έφεραν δάκρυα στα μάτια. Μίλησε για την οικογένειά του, τον θάνατο των γονιών του αλλά και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις που έκαναν τον Γρηγόρη Γκουντάρα να δακρύσει

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε εμφανώς συγκινημένος:

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου»,

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξεκίνησε το Καλοκαίρι ΝΟΤ - Το καλημέρα του Γκουντάρα και της Κάκκαβα! Εντυπωσιακή εμφάνιση από Χατζίδου - Ετεοκλή

Δάκρυσε στο Ευτυχείτε ο Γκουντάρας: "Έπρεπε να κλείσει το κεφάλαιο Ελένη στην ζωή μου!"

Share