Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα πυρά κατά του Alphatv - «Έχω πικρία γιατί ολόκληρος σταθμός έκρινε...»

Έκανε αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Γκουντάρας: Τα πυρά κατά του Alphatv - «Έχω πικρία γιατί ολόκληρος σταθμός έκρινε...»

Πυρά κατά του Alpha έριξε ο Γρηγόρη Γκουντάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην απόλυσή του από το κανάλι που τον πίκρανε πολύ.

Αυτά είναι τα πυρά που έριξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον Alphatv

Στην τελευταία σου χρονιά στον Alpha ήρθε και η απόλυση. Έχεις πικρία για τον τρόπο λήξης αυτής της συνεργασίας;

Ναι, έχω πικρία. Δεν το εισέπραξα ευχάριστα όλο αυτό. Έχω πικρία από την άποψη πως ολόκληρος σταθμός έκρινε πως δεν μπορούσε να με τοποθετήσει κάπου. Αυτό με στεναχώρησε… Αλλά βέβαια δεν παντρεύεται κανείς κανέναν στις δουλειές. Όμως το θεώρησα άδικο.

Είσαι πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έμπειρος. Θέλεις να δοκιμαστείς μόνος σου σε παρουσίαση εκπομπής;

Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει επαγγελματικά όνειρα. Υποδέχομαι τη ζωή έτσι όπως έρχεται. Μακάρι να έρχονται καλά τα πράγματα και να τα υποδέχομαι ευχάριστα. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι. Αν προκύψει, καλώς, αν δεν προκύψει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ιδανικά τι θα ήθελες να παρουσιάσεις;

Αθλητική εκπομπή.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας δάκρυσε για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τι συνέβη.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έλυσαν τις διαφορές τους στον αέρα του Alpha

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με αφορμή την σημερινή αποχώρηση της παρουσιάστριας από την τηλεόραση. Το κλίμα στην εκπομπή της ήταν φορτισμένο ψυχολογικά.

Στο σημερινό «αντίο» της Ελένης, δεν γινόταν να μην βρεθούν δίπλα της οι αγαπημένοι της συνεργάτες. Μεταξύ αυτών λοιπόν και ο παρουσιαστής, ο οποίος έληξε πριν τρία χρόνια την συνεργασία τους και από τότε, δεν είχαν ξαναμιλήσει.

«Που είναι το μοντέλο μου, που ξεκίνησε δημοσιογράφος ντροπαλός που δεν ήθελε ούτε η σκιά του να βγαίνει στην τηλεόραση και μετά, έπαιξε όλους τους ρόλους. Έλα, μέσα ρε Γρηγόρη» είπε η Ελένη Μενεγάκη φανερά συγκινημένη και τον υποδέχτηκε στο πλατό. «Δύσκολο. Είδα τα παιδιά σου» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας φανερά συγκινημένος.

«Τα παιδιά μας να λες. Τα ξεγέννησες όλα» είπε και συνέχισε, «Δηλαδή αν εγώ δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω, δε θα ερχόσουν από μόνος σου;». «Δε θα ερχόμουν» παραδέχτηκε εκείνος.

«Γιατί ρε βλάκα, μετά από τόσα χρόνια;» του απάντησε η Ελένη Μενεγάκη με εκείνον να λέει, «Δε θα ερχόμουν. Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού»

«Άστα αυτά. Αλλού... Έχουμε πει και έχουμε κάνει τόσα πράγματα. Όχι μόνο εδώ και στον Αντ1. Έχουμε κάνει τα πάντα όλα. Έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει, έχουμε φοβηθεί, έχουμε ανησυχήσει, έχουμε θυμώσει, έχουμε τρομοκρατηθεί, τα χουμε σπάσει, τα χουμε ξαναβρεί» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Επειδή ξέρεις ότι είμαι πολύ συναισθηματικός τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει το χρόνο του για να τακτοποιηθεί μέσα μου» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος