Σάκης Τανιμανίδης: Η επική φάρσα στην Χριστίνα Μπόμπα και η αντίδραση της

Απίστευτο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η επική φάρσα στην Χριστίνα Μπόμπα και η αντίδραση της

Μια επική φάρσα στη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης και η αντίδραση της ήταν απίστευτη. Μάλιστα, την τράβηξε βίντεο και δημοσίευσε το απόσπασμα στα social media.

Το ζευγάρι μετά την καλοκαιρινή εξόρμηση που πραγματοποίησαν στις Κυκλάδες, επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, διάφορα αποσπάσματα από την καθημερινότητα τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι καθημερινοί χρήστες του Instagram και μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί μια επική στιγμή, όταν έκανε φάρσα στη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, περίμενε κρυμμένος σε μια γωνία του σπιτιού με σκοπό να την τρομάξει. Όταν τελικά πήγε να περάσει μπροστά του πετάχτηκε και την τρόμαξε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο! Ανέφερε και ένα άγνωστο περιστατικό που του συνέβη στην Μύκονο λίγο μετά αφότου ξεπέρασε με την Χριστίνα Μπόμπα τον κορωνοϊό.

The 2night show: Παραλίγο στα δικαστήρια η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήταν ένα βήμα την περίοδο του κορωνοϊόυ να πάει στα δικαστήρια μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη λόγω ενός δημοσιεύματος.

«Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να φτιάξω μια ωραία οικογένεια με τον Σάκη. Τη δεύτερη φορά που τον είδα, είπα "αυτόν θα τον παντρευτώ". Αυτό που λένε ότι όταν έρθει ο κατάλληλος, θα το νιώσεις, εγώ το ένιωσα με τον Σάκη. Οι γρίφοι που μου έβαλε, ήταν γιατί αισθάνθηκε ό,τι και εγώ και ήθελε να δει αν είμαι έξυπνη», ανέφερε αρχικά και μιλώντας για το δικαστήριο είπε:

Ο λόγος που παραλίγο να πάει στα δικαστήρια η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη

"Ήθελα να πάω στα δικαστήρια γιατί κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα το οποίο έλεγε πως λίγο πριν μάθουμε για τον κορωνοϊό είχαμε βγει βόλτα. Ήταν αισχρό."