Τόμ Χανκς: Η ανατριχιαστική περιγραφή για τον κορωνοϊό - «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα...»

Αυτή ήταν η εμπειρία του με τον φονικό ιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τόμ Χανκς: Η ανατριχιαστική περιγραφή για τον κορωνοϊό - «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα...»

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του Τομ Χανκς για το πως βίωσε τον κορωνοϊό με τη σύζυγό του. Το ζευγάρι ήταν από τους πρώτους celebrities, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού που νόσησε με τον ιο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του Hollywood, περιέγραψε αναλυτικά την εμπειρία με τον κορωνοϊό σε συνέντευξη του στη Guardian.

«Eίμαστε καλά. Η δυσφορία μας λόγω του ιού είχε τελειώσει σχεδόν σε δύο εβδομάδες και είχαμε πολύ διαφορετικές αντιδράσεις, και αυτό ήταν παράξενο. Η γυναίκα μου έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, είχε σοβαρή ναυτία, είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από ό,τι εγώ. Εγώ είχα απλώς άσχημους πόνους στο σώμα, ήμουν πολύ κουρασμένος όλη την ώρα και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από περίπου 12 λεπτά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι μοιάζει έτσι κι αλλιώς με την κανονική μου μου κατάσταση...», είπε αρχικά ο Τομ Χανκς.

Τομ Χανκς  Ρίτα Γουίλσον αίμα

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα “Είμαι 63 ετών, έχω διαβήτη τύπου 2, έχω στεντ στην καρδιά, ανήκω στις ευπαθείς ομάδες… Όσο η θερμοκρασία μας δεν ανέβαινε ανησυχητικά και οι πνεύμονές μας δε γέμιζαν με κάτι που έμοιαζε με πνευμονία, δεν ανησυχούσαν. Δεν είμαι άνθρωπος που ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι αν θα δω το τέλος της ημέρας ή όχι. Είμαι πολύ ήρεμος γι’ αυτό». Ωστόσο εκτός από τον ιο πριν λίγο καιρό και το πένθος "χτύπησε" την οικογένεια του ηθοποιού

Έξαλλος ο Τομ Χανκς λόγω κορωνοϊού - «Μην είστε μ...»

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου όσο ήταν στην Αυστραλία. Έκτοτε ανέρρωσαν πλήρως και συνεχίζουν να παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες μετά την επιστροφή τους. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει έξαλλος, ο ηθοποιός.

«Υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να φτάσουμε στο αύριο: Να φοράμε μάσκα, να διατηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας» δήλωσε ο Τομ Χανκς σε συνέντευξη Τύπου για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας του «Greyhouse» που θα κάνει ντεμπούτο στο Apple TV+ στις 10 Ιουλίου.

Ο ηθοποιός έκανε το σχόλιό του κατά την διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τους θεματικούς παραλληλισμούς με το τι υπομένουν οι χαρακτήρες στην ταινία του και τι αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την περίοδο εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Αυτά τα πράγματα είναι τόσο απλά, τόσο εύκολα, όποιος δεν μπορεί να κάνει αυτά τα τρία πολύ βασικά πράγματα – τότε ντροπή του» πρόσθεσε. «Μην είστε μ@@@, ξεπεράστε το, κάντε αυτό που σας αναλογεί. Είναι πολύ βασικό. Εάν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, δεν πρέπει νατρέχεις πάρα πολύ, χρησιμοποιείς το φλας και αποφεύγεις να χτυπήσεις πεζούς. Ω Θεέ μου, είναι κοινή λογική». Ωστόσο εκτός από τον ιο πριν λίγο καιρό και το πένθος "χτύπησε" την οικογένεια του ηθοποιού