Με αέρα μοντέλου στην παραλία ο Διονύσης Πρώιος του MasterChef

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αέρα μοντέλου στην παραλία ο Διονύσης Πρώιος του MasterChef

Με αέρα μοντέλου, φορώντας στον λαιμό του τα γούρικα κολιέ του και με το γνωστό του χαμόγελο, ο πρώην παίκτης του «MasterChef» και ιδιοκτήτης δύο πολύ γνωστών εστιατορίων και μπαρ στο κέντρο της πρωτεύουσας, Διονύσης Πρώιος, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε παραλία της Αθήνας για να απολαύσει χαλαρός τον ήλιο και τη θάλασσα.

Βέβαια, οι υπόλοιποι λουόμενοι δεν τον άφησαν να ηρεμήσει καθόλου, αφού υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του παιχνιδιού και όλοι ήθελαν να του μιλήσουν και να τον χαιρετήσουν. Όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, ο 54χρονος Διονύσης εμφανίστηκε γυμνασμένος και με άλλον αέρα, καθώς νεαρότερος είχε ασχοληθεί για αρκετά χρόνια με τη μόδα κάνοντας φωτογραφίσεις αλλά και επιδείξεις.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Διονύσης Πρώιος MasterChef περιοδικό YOU

Χαρακτηριστικά πάντως στο σώμα του είναι τα τατουάζ, ένα με την προσωπογραφία του αδικοχαμένου γιου του Μιχάλη, καθώς και άλλα με διάφορα ρητά που εκείνος έχει επιλέξει να ακολουθεί ως στάση ζωής.

Στη σχεδόν μία ώρα που έμεινε στην παραλία είχε μαζί του και το γνωστό του σημειωματάριο, εκεί που πάντα θα ζωγραφίσει ένα προσχέδιο πριν γίνει τελικά ζωγραφικός πίνακας στο ατελιέ του. Βέβαια, κάποια στιγμή είχε πει ότι ετοιμάζει πυρετωδώς και ένα βιβλίο στο οποίο θα αναφέρει όσα έζησε στο παιχνίδι, με τον... ιντριγκαδόρικο τίτλο «Sex, drugs & rock and roll στο MasterChef 4».

Η επανασύνδεση του Διονύση Πρώιου από το MasterChef με την Εμμανουέλα

Μέσα στο παιχνίδι, μπροστά στις κάμερες, ο Διονύσης είχε κάνει μια αναφορά στη σύντροφό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ), λέγοντας μάλιστα «πριν μπω στο "MasterChef" είχαμε χωρίσει. Δεν ξέρω. Εμμανουέλα είσαι μαζί μου ή όχι;». Κατά την έξοδό του η μόλις 22 χρόνων Βραζιλιάνα ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που εκείνος είχε ανάγκη να ξαναδεί. Οι καλά γνωρίζοντες έλεγαν τότε πως ήταν μόνο θέμα χρόνου για να είναι ξανά μαζί. Και τελικά απ' ό,τι φαίνεται ο δεσμός τους συνεχίζεται κανονικά, όπως άλλωστε και η επαγγελματική τους συνεργασία στα δύο μαγαζιά που έχει ο Διονύσης.

Η σχέση τους κρατά ήδη τέσσερα χρόνια και το ζευγάρι είχε γνωριστεί για πρώτη φορά στη Βραζιλία. Ο Διονύσης εκείνη την εποχή είχε ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο, στο οποίο είχε πάει να δουλέψει εκείνη ως σερβιτόρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ