Πιπεράτο βίντεο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Δεν είχαν δει τις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιπεράτο βίντεο με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Μπορεί να είχαν χωρίσει, μπορεί να την είχε αδειάσει δημόσια αλλά... ο έρωτας τα κάνει αυτά! Η Κατερίνα Δαλάκα είναι και πάλι μαζί με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και... περνάνε ζωή και κότα στις παραλίες της Μυκόνου! Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Mykonos Live τους δείχνει σε πολύ πιπεράτες στιγμές.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και η νικήτρια του Survivor 3 πήγαν για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι, όπου ο Δήμητρης την ώρα που έμπαιναν στην θάλασσα έβαλε χέρι στα οπίσθια της αγαπημένης του. Ελάχιστοι θα μπορούσαν να τον κακολογήσουν, καθώς το καυτό κορμί της συντρόφου του, θα κόλαζε οποιονδήποτε! Το ζευγάρι, μετά την επανασύνδεσή του, περνάει χαλαρές και ευχάριστες στιγμές στην Μύκονο, τραβώντας τα βλέμματα.

Επανασύνδεση για Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο - Εικόνες μέσα από το σπίτι του

Μια επανασύνδεση είχαμε στην ελληνική showbiz. Όπως φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά το χωρισμό τους, είναι και πάλι μαζί και ερωτευμένοι. Δείτε τις εικόνες μέσα από το σπίτι του, όπου πέρασαν μια όμορφη ημέρα.

Μπορεί το ζευγάρι πριν από περίπου τρεις μήνες να πήρε την απόφαση να χωρίσει, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έλυσαν ότι διαφορές είχαν και είναι ξανά σε σχέση. Μάλιστα, την είδηση σχολίασαν και στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι του, όπου όλοι μαζί έδειχναν να γευματίζουν.

Δημήτρης Φιντιρίκος σπίτι

Ωστόσο, την ίδια περίπου φωτογραφίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και η Κατερίνα Δαλάκα, επιβεβαιώνοντας έτσι πως είναι και πάλι μαζί. Δείτε ωστόσο και την απίστευτη σπόντα της, μετά το χωρισμό τους.

Κατερίνα Δαλάκα Δημήτρης Φιντιρίκος