Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Δεν έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την αποχώρηση του από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Μετά από περίπου ένα μήνα που έγινε γνωστό πως ο Πάυλος Χαϊκάλης αποχώρησε για δεύτερη φορά από την παράσταση του καλού του φίλου και συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη, έκανε την πρώτη του δήλωση και ξέσπασε για τα όσα λέγονται όλο αυτό το διάστημα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και αναφέρθηκε στην παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες». Δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει το Happy Day για την αποχώρηση του.

«Το να φεύγει κάποιος από μια δουλειά για οποιονδήποτε λόγο, το βλέπουν και λένε: αααα. Δεν έφυγα, μπορεί να με διώξανε, μπορεί να διαφωνήσαμε, μπορεί να παρεξηγηθήκαμε, μπορεί να διαφώνησα σε κάτι, εκατό πενήντα χιλιάδες λόγους. Οτιδήποτε και να έχει συμβεί, δεν θα έβγαινα ποτέ να κατηγορήσω κάποιον συνάδερφο και δε 'θέλα να με κατηγορήσει κάποιος. Αυτά συμβαίνουν. Δεν είναι ότι πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο, αλλά ακόμα και να υπάρχει κάτι, δεν μπορείς να βγεις δημόσια να το πεις. Αυτό είναι το πρέπον», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Αυτός ο ηθοποιός θα πάρει τη θέση του Παύλου Χαϊκάλη στην παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Παύλος Χαϊκάλης όπως έγινε γνωστό, αποχώρησε από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη όπου συμμετείχε για προσωπικούς του λόγους, και ήδη έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα πάρει τη θέση του.

Η εκπομπή Happy Day ανέφερε σήμερα το πρωί πως ο γνωστός ηθοποιός δεν τα βρήκε με τον καλό του φίλο και έτσι αποφάσισε να φύγει για δεύτερη φορά από την παράσταση στην οποία θα συμπρωταγωνιστούσαν.

Αυτή είναι μάλιστα η δεύτερη φορά ο Παύλος Χαϊκάλης αφήνει αυτή την παράσταση, μιας και είχαν συμφωνήσει να την ανεβάσουν ξανά το 2015.

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό ωστόσο, μάθαμε ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα για να πάρει τη θέση του Παύλου Χαϊκάλη στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θανάση Πατριαρχέα, τον οποίο απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά Γυναίκα Χωρίς Όνομα.

Θανάσης Πατριαρχέας Παύλος Χαϊκάλης