Αναστάτωσε η Βίκυ Καγιά με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της - Έχει αψεγάδιαστα πόδια

Έχει απίστευτο σώμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάτωσε η Βίκυ Καγιά με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό της - Έχει αψεγάδιαστα πόδια

Αψεγάδιαστα πόδια έχει η Βίκυ Καγιά, όπως είδαμε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία φορούσε ένα κατακκόκκινο ολόσωμο μαγιό και αναστάτωσε τα social media.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και οι αναρτήσεις της, αλλά και οι φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί το αποδεικνύουν.

Έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο, από τα γυρίσματα που κάνουν για τον τρίτο κύκλο του GNTM που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του STAR από τον Σεπτέμβρη, η Βίκυ Καγιά, απόλαυσε τον ζεστό ήλιο και την ηλιοθεραπεία της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, η οποία στο λεπτό απέσπασε χιλιάδες likes.

Φορώντας ένα κόκκινο μαγιό πόζαρε στο φακό και τα πόδια της είναι αυτά που τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Δείτε εδώ εάν... αισθησιακό βίντεο της Βίκυς Καγιά, που αποκάλυψε την ηλικία της.

Έτσι διατηρεί αυτό το σώμα η Βίκυ Καγιά και έχει αψεγάδιαστα πόδια

Αγαπώ πολύ τη σαλάτα με καρότο κομμένο στο μαντολίνο με πράσινες ελιές ψιλοκομμένες, ψιλοκομμένο αμύγδαλο, λεμόνι, λάδι και κύμινο. Είναι πολύ ελαφριά με ιδιαίτερη γεύση. Μια άλλη σαλάτα που μου αρέσει είναι η πράσινη με μαρούλι βουτύρου, αυτό που λέμε σαλάτα, με βότανα όπως λεβάντα, chives, μαϊντανό και τάραγκον, που συνοδεύω με βινεγκρέτ σαμπάνιας με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ένα από τα πιάτα που μου αρέσουν πολύ είναι το Rib eye με σκόρδο και δεντρολίβανο μαζί με γαλλικές πατάτες με βότανα, ολόκληρες με τη φλούδα μέσα στη γάστρα.

Κάνω επίσης πολύ καλή quiche lorraine, quiche κολοκυθάκι, τάρτα με πράσο και φέτα, αλλά και τάρτα ντομάτας με δικό μου ζυμάρι και ντοματάκια μικρά ψιλοκομμένα που βγαίνει μια γλύκα. Ένα πιάτο που αρέσει πολύ στο Νίκο είναι η καρμπονάρα με ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, μπέικον και αυγά, η αυθεντική, δηλαδή, χωρίς κρέμα γάλακτος.

Ένα άλλο ελαφρύ και αρωματικό πιάτο που συνηθίζω είναι το γεμιστό κοτόπουλο με βότανα, πορτοκάλι, λεμόνι, θυμάρι και σκόρδο. Και κάνω και πολύ ωραίες σούπες. Καρότο-Nicoise, αλλά και πολύ νόστιμη σούπα κολοκύθας. Αν σας φαίνεται πολύ σύνθετη η δίαιτά της, δείτε εδώ εκείνη της Έλενας Παπαρίζου, είναι πιο απλή