Πρώην παίκτρια του MasterChef «κόλασε» με το μαγιό της - Το βίντεο με τις 2.257 προβολές

Έκανε χαμό στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του MasterChef «κόλασε» με το μαγιό της - Το βίντεο με τις 2.257 προβολές

Πρώην παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής, MasterChef, «κόλασε» με το κόκκινο μαγιό της και το αβυσσαλέο μπούστο της, τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βίντεο της, μετράει 2.257 προβολές.

Ο λόγος για την Παρασκευή Παπά η οποία έγινε γνωστή το 2017. Μάλιστα, είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Πορφύρη με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν πως κάτι υπήρχε ανάμεσα τους.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef λοιπόν , τρία χρόνια μετά τη συμμετοχή της «κολάζει» με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα από τα πρόσφατα post της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο βίντεο, από την ώρα που έβγαινε από τη θάλασσα.

Να σημειώσουμε πως, με αέρα μοντέλου, φορώντας στον λαιμό του τα γούρικα κολιέ του και με το γνωστό του χαμόγελο, ο πρώην παίκτης του «MasterChef» και ιδιοκτήτης δύο πολύ γνωστών εστιατορίων και μπαρ στο κέντρο της πρωτεύουσας, Διονύσης Πρώιος, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε παραλία της Αθήνας για να απολαύσει χαλαρός τον ήλιο και τη θάλασσα. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες.

Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του "MasterChef" έβαλε μαύρο φόρεμα και «κόλασε»

Η πρώην παίκτρια του "Master Chef", Ασημίνα Ουστάλλι, έβαλε μαύρο φόρεμα που... σχεδόν δεν φαινόταν! Δείτε την φωτογραφία...

Αναστάτωσε ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της το κορίτσι που μπήκε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR κι έφερε τα πάνω κάτω!

Η Ασημίνα είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media και μέσα από post ή stories μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους!

Πριν από 6 ημέρες περίπου προκάλεσε θύελλα θετικών σχολίων αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα πραγματικό κοντό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Ασημίνα Ουστάλλι Master Chef