Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμόγελα ευτυχίας για τη σύζυγό του - Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε

Θα συγκινηθείτε

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Χαμόγελα ευτυχίας για τη σύζυγό του - Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε
News 08.07.2020 19:29
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τα χαμόγελα ευτυχίας, της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, δεν γινόταν να μην φανούν στην κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.

Πριν από λίγους μήνες η Εβελίνα Βαρσάμη αποφάσισε να τον πάρει στο σπίτι, από το κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να είναι δύσκολη η κατάσταση, ωστόσο δεν θέλησε να τον αφήσει μόνο του σε όλο αυτό, αλλά να παραμείνει βράχος στο πλευρό του.

Πριν λίγη ώρα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από την αίθουσα αναμονής του φυσιοθεραπευτηρίου και περιμένουν να μπει για να κάνει τη θεραπεία του.

«Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!! έγραψε η κάτω από τη φωτογραφία με τον σύζυγό της. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και αυτή η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του - «Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια...»

Συνέντευξη παραχώρησε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του μετά από 2,5 χρόνια που δίνει «μάχη», μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του. «Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε σπίτι μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έδινε «μάχη» στα νοσοκομεία αλλά και τα κέντρα αποκατάστασης, για να καταφέρει να γίνει καλά. Το 2017 τραυματίστηκε σοβαρά όταν, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του. Στο πλευρό του κάθε στιγμή βρισκόταν η οικογένεια του.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, πήρε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του όπου πέρασε Πάσχα με την οικογένεια του. Την σύζυγο του, Εβελίνα Βαρσάμη και τον 8χρονο γιο τους. Μάλιστα, η σύζυγος του, μίλησε στην Real news.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος

«Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε σπίτι. Μετά από 2.5 χρόνια συνεχούς αγώνα για τη λειτουργική αποκατάστασή του Κωνσταντίνου. Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα. Την ψυχή μας όμως φωτίζει η προσπάθεια του Κωνσταντίνου που μας έχει συγκινήσει» αναφέρει η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Η αγάπη όλων σας σε αυτή τη δοκιμασία είναι ένα ψυχικό στήριγμα, που δίνει σε μένα και στον γιο μας κουράγιο για να συνεχίσουμε. Οι ευχές σας τις άγιες αυτές ημέρες, παρά τα προβλήματα της περιόδου είναι αναρίθμιτες. Ευχόμαστε σε κάθε σπίτι που δοκιμάζεται, δύναμη και κουράγιο. Ζήστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, μοιραστείτε αγάπη και νιώστε ευγνώμονες που έχετε υγεία, το σπουδαιότερο αγαθό. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε» είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει η ίδια.

Πριν λίγο καιρό μια φωτογραφία μας είχε συγκλονίσει, αφού καθόταν δίπλα στο παιδί και την γυναίκα του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απρόσμενη συγκίνηση - Τι το απερίγραπτο συνέβη;

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποιος φταίει για το τροχαίο του; Το πόρισμα προκαλεί ανατριχίλα!

Share