Σίσσυ Χρηστίδου: Πόζαρε στο σπίτι μόνο με το μπουρνούζι της - Η φωτογραφία που... πρέπει να δεις

Το θέλουν όλες αυτό το μπουρνούζι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Πόζαρε στο σπίτι μόνο με το μπουρνούζι της - Η φωτογραφία που... πρέπει να δεις

Αυτή τη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου πρέπει να τη δεις, ειδικά να είσαι γυναίκα. Αφού το μπουρνούζι που φοράει είναι απίστευτο. Μας το έδειξε με μια φωτογραφία, στην οποία πόζαρε μέσα από το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια, έχει αποδείξει πολλές φορές πως ξέρει να ντύνεται. Τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις της. Έχει μια αδυναμία στα πιο girly looks και επιλέγει συνήθως να φοράει φορέματα.

Ωστόσο, σικάτη και περιποιημένη θέλει να είναι και στο σπίτι της, ακόμη και όταν βγαίνει από το μπάνιο της. Για ατό και επέλεξε να φορέσει το πιο στιλά μπουρνούζι.

«A girl must self care. Ήρθαν λευκά είδη και έχω τρελαθεί! Το μπουρνούζι αυτό φτιάχτηκε για μένα πιστεύω. Οκ, για όλες τις Θεσσαλονικιές... Οκ, για όλες μας..! Αλλά κυρίως για σένα...», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο στο σπίτι της είχε και ένα ατύχημα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου στην οποία πόζαρε μόνο με το μπουρνούζι της

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία με το ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό της αποκάλυψε την αλλαγή στο σώμα της

Με ολόσωμο πορτοκαλί μαγιό πόζαρε η Σίσσυ Χρηστίδου και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Η παρουσιάστρια έχει πάρει εδώ και πολλούς μήνες την απόφαση να χάσει κιλά και όπως φαίνεται η δίαιτα που κάνει αποδίδει καρπούς, καθώς έχει γίνει κορμάρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης και το αποδεικνύει από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στην τηλεόραση.

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει με τις υποχρεώσεις της εκπομπής της ωστόσο, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό.

Όπως θα δείτε εδώ η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δεχτεί πολλές αντιδράσεις για τα κιλά της και συγκεκριμένα, για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα. Απάντησε δημόσια κάτω από ανάρτηση της.

Σίσσυ Χρηστίδου σώμα κιλά