Χαρά Βέρρα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της - «Δεν υπάρχει καμία θεραπεία...»

«Στην Αμερική μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρά Βέρρα: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της 8χρονης εγγονής της - «Δεν υπάρχει καμία θεραπεία...»

Η Χαρά Βέρρα συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε για την 8χρονη εγγονή της και το πρόβλημα που έχει στην υγεία της. Μεταξύ άλλων, έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το σύνδρομο που δεν το γνωρίζει κανείς με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ελπίδα για βελτίωση.

Αυτό είναι το πρόβλημα υγεία που έχει η 8χρονη εγγονή της Χαράς Βέρρα

Ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγγονή σου;

Η Χαρούλα είναι 8 χρόνων κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία.

Οι γιατροί έχουν αποκλείσει κάθε περίπτωση βελτίωσης;

Ναι, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο. Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένειά της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις... δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα την μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη.

Χαρά Βέρρα πρόβλημα υγείας 8χρονης εγγονής

Η Χαρά Βέρρα έκανε και μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί σε πανηγύρι την ώρα που εκείνη τραγουδούσε πάνω στη σκηνή.

Λίγα λόγια για την προσωπική ζωή της Χαράς Βέρρα

Έχει τέσσερα αδέρφια τον Άγγελο, την Ξένη, τον Αντώνη, μουσικός και αυτός (Ντραμς) ο οποίος ήταν και είναι πάντα δίπλα της στην δουλειά της, και τον Σπύρο που χαράζει την δίκη του πορεία στο τραγούδι με πολλές προοπτικές.

Έχει 2 παιδιά την Κωνσταντίνα και την Γεωργία, και μια εγγονή την μικρή Χαρούλα που λατρεύει, τα τελευταία 15 χρόνια περίπου ζει στην Αθήνα, και η μοναδική της ασχολία είναι όταν δεν εργάζεται, είναι μόνο η οικογένεια της. Η αγάπη της είναι η οικογένεια της πρώτα, Και μετά το δημοτικό και λαϊκό τραγούδι