"Όρμηξαν" στην Έλενα Παπαρίζου για να βγάλουν λίγες φωτογραφίες - Το καυτό τζιν σορτσάκι της δεν πέρασε απαρατήρητο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια της Έλενα Παπαρίζου που έκανε χαλαρή τα ψώνια της! Όρμηξαν επάνω της θαυμάστριες να φωτογραφηθούν και σχολίαζαν συνέχεια το καυτό τζιν σορτσάκι της.

Εκεί που η Έλενα Παπαρίζου περιπλανιόταν στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου φορτωμένη με τσάντες από ψώνια της έκανε ντου μια παρέα κοριτσιών που κρατούσε κινητά στο χέρι και της ζήτησαν να βγάλουν selfie.

Η Έλενα Παπαρίζου με το χαμόγελο στα χείλη ανταποκρίθηκε και πόζαρε στον φακό τους!

Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου καυτό σορτσάκι

Κι αν αναρωτιέστε πως απέκτησε αυτά τα γυμνασμένα και λεπτά πόδια η Έλενα Παπαρίζου, αυτή εδώ είναι η διατροφή της!

Έλενα Παπαρίζου: Άβαφη σε φούρνο - Η κίνηση στους φωτογράφους

Πάσχα στην Αθήνα για όλους, έτσι και για την Έλενα Παπαρίζου, που μένει σπίτι αυτές τις μέρες και ετοιμάζει το επόμενο μουσικό της βήμα για την πρώτη περίοδο μετά τον κορωνοϊό. Εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και δεινή νοικοκυρά, με το YOU να τη συναντάει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης έξω από το σούπερ μάρκετ «Ηπειρώτισσα» - άβαφη - να κάνει τις αγορές τής τελευταίας στιγμής για το πασχαλινό τραπέζι. Η κίνηση με το που είδε τους φωτογράφους ήταν να σηκώσει το χέρι της και να τους χαιρετίσει με ένα μεγάλο χαμόγελο

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού, αγόρασε αυγά για να τα βάψει κόκκινα την επόμενη μέρα και να τα τσουγκρίσει ανήμερα της Ανάστασης - χαρακτηριστικό είναι πως αγόρασε έτοιμα βαμμένα κόκκινα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, η Έλενα Παπαρίζου μπήκε στον χώρο και έκανε τις αγορές της με εκπληκτική ταχύτητα, παρ’ όλα αυτά όμως ήταν αρκετά ευδιάθετη και χαιρετούσε με χαμόγελο τον κόσμο που την αναγνώριζε. Για πρώτη φορά άβαφη μετά από καιρό αλλά ακομπλεξάριστη με την εικόνα της, εξέπληξε με την απλότητά της και αμέσως επέστρεψε στο σπίτι της για να ξεκινήσει το... βάψιμο των αυγών.

Έλενα Παπαρίζου άβαφη για ψώνια

Δημιουργία και νοσταλγία μαζί

Το «Estate» που έκανε φέτος την διαφορά έκλεισε πρώτο, μαζί με τα υπόλοιπα νυχτερινά κέντρα, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού. Σαν να μην έφτανε αυτό φέτος, πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού η Eurovision ακυρώθηκε, με την Έλενα Παπαρίζου να σχολιάζει με παράπονο την εξέλιξη αυτή. Η νικήτρια και «Number One» του 2005 ένωσε πρόσφατα τις δυνάμεις της με τον Σεργκέι Λαζάρεφ που είχε κατακτήσει την 3η θέση στη Eurovision το 2016 σε μία μουσική συνάντηση στα Q Sessions του Δημήτρη Κοντόπουλου - δείτε εδώ το βίντεο!