Κρατερός Κατσούλης: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κόρη του στον αέρα του STAR

Δείτε τι είπαν μπαμπάς και κόρη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την κόρη του στον αέρα του STAR

Ένα τηλεφώνημα δέχτηκε ο Κρατερός Κατσούλης στον αέρα της εκπομπής τους στο STAR. Συγκεκριμένα, τον κάλεσε η κόρη του με αποτέλεσμα να το σηκώσει την ώρα της μαγειρικής.

«Κοίτα ποιος παίρνει τηλέφωνο. Από το σπίτι. Δεν θα το σηκώσω», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης στον Λάμπρο Βακιάρο με χαρά.

Κρατερός Κατσούλης κόρη τηλεφώνημα star

Ωστόσο, στη συνέχεια το σήκωσε και είπε στην κόρη του «Ναι καρδούλα μου. Γεια σου κόρη μου. Μιλάμε και είμαστε στον αέρα, δεν ξέρω αν το ξέρεις. Ο Λάμπρος εδώ φτιάχνει το φαγητό σου. Σε φιλώ, γιατί πρέπει να χαιρετήσω. Φιλάκια αγάπη μου, θα σε πάρω σε λίγο. Γεια σου κόρη μου».

Δείτε ωστόσο εδώ, την ανακοίνωση που εξέδωσε το STAR για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Χαμόγελο ευτυχίας για Καραβάτου - Κατσούλη μετά το περιστατικό με την κόρη τους

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου να πέρασαν μια ένταση αφού η κόρη τους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως τώρα όλα είναι καλά - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις. Η καθημερινότητά τους έχει επανέλθει και τα χαμόγελα ευτυχίας δεν λείπουν από το πρόσωπό τους.

Εκτός από αυτό, σε επαγγελματικό επίπεδο το αχτύπητο ζευγάρι του STAR περνάει την καλύτερή του φάση αφού εδώ και αρκετές μέρες καταφέρνει και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις περισσότερες φορές έρχεται και πρώτο στην πρωινή ζώνη.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έφεραν χαμόγελα ευτυχίας στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί της Πέμπτης σημείωσαν στο δυναμικό κοινό 22,8% ενώ τα τέταρτά τους ήταν εξαιρετικά: 20,7-23-23,6-22,5-23,7-26,8-22,6-24,5-20-20,4-24,1-18,8

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 16,7
  • STAR: Στην Φωλιά των Κου Κου 22,8
  • ALPHA: Happy Day 17.5
  • ANT1: Το πρωινό 15.2
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9.4
  • Mega: Mega Magazino 3.6
  • ALPHA: Εκτός γραμμής 8.1