Πάολα: Άναψαν φωτιές για χάρη της πάνω στην πίστα - Τρέλανε με το συνολάκι της

Η φωτογραφία που έκανε χαμό με τα σχόλια και τα likes

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Άναψαν φωτιές για χάρη της πάνω στην πίστα - Τρέλανε με το συνολάκι της

Φωτιές άναψαν για χάρη της Πάολα πάνω στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε μια από τις επιτυχίες της. Η τραγουδίστρια, για ακόμη μια φορά τρέλανε με την σκηνική της παρουσία και το ροζ συνολάκι της.

Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της μουσικής σκηνής και όχι άδικα. Κάθε φορά το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει γεμίζει από τον κόσμο που θέλει να την απολαύσει.

Μια από τις βραδιές που ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε, οι υπεύθυνοι άναψαν για χάρη της φωτιές λόγω του σκηνικού που είχε φτιάξει.

Μια φωτογραφία από την συγκεκριμένη στιγμή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε εδώ, συγκλονιστικό βίντεο της Πάολα από την πιο ανατριχιαστική στιγμή της βραδιάς. Σίστηκε όλο το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει.

Πάολα: Παραλίγο να την... σκεπάσουν τα πανέρια - Βίντεο πάνω στην πίστα

Χαμό έκανε για ακόμη μια φορά η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ανέβηκε στην πίστα και τα πανέρια που της πέταγαν οι θαμώνες, παραλίγο να την σκεπάσουν. Το βίντεο που δημοσίευσε είναι απίστευτο.

Η τραγουδίστρια μετά την καραντίνα επέστρεψε και πάλι στις πίστες και από την πρώτη κιόλας ημέρα, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, δημιούργησε πανικό και το μαγαζί γέμισε όλα του τα τραπέζια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πάολα μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης, ωστόσο όταν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, την έχουμε δει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από τις στιγμές που περνάει.

Όπως πριν λίγες ημέρες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το παρακάτω βίντεο, στο οποίο έγινε πανικό με τα πανέρια με τα λουλούδια που της πέταξαν.

Ανατροπή για την Πάολα, αφού από τραγουδίστρια θα την δούμε σε ρόλο ηθοποιού; Που θα την δούμε να παίζει; H αποκάλυψη έγινε στη «Φωλιά των Κου Κου». Δεν φαντάζεστε που θα πρωταγωνιστήσει.