Πρωινό: Ανακοίνωσε πως φεύγει από την Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 με μια ανάρτηση

Απίστευτο! Αυτό το όνομα δεν το περιμέναμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Ανακοίνωσε πως φεύγει από την Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1 με μια ανάρτηση

Από το Πρωινό και από το πλευρό της Φαίης Σκορδά φεύγει ένα πρόσωπο που δεν περίμενε κανείς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 με μια ανάρτηση που έκανε.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, την οποία εδώ και αρκετά χρόνια απολαμβάναμε μέσα από την πρωινό εκπομπή. Μάλιστα, διατηρούσε άψογες σχέσεις και με την παρουσιάστρια.

Την ανακοίνωση πως φεύγει από την εκπομπή έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση.

«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το «Πρωινό» για μένα τελείωσε οριστικά. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά. Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Οπου έπρεπε να τα πω τα είπα. Υγεία υγεία υγεία να έχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τη νέα χρόνια θα είναι ανανεωμένη πλήρως.

Αφροδίτη Γραμμέλη Πρωινό Φαίη Σκορδά ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά να πούμε πως μετά το τέλος της εκπομπής της απολαμβάνει τις διακοπές της. Δείτε που την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Πρωινό: Φεύγει από την Φαίη Σκορδά και πάει ALPHA;

Αποχωρήσεις, νέες συμφωνίες και ανατροπές επιφυλάσσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και οι αλλαγές σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr δεν θα λείψουν και από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, το Πρωινό! Φήμες θέλουν ένα πρόσωπο να μαζεύει τα πράγματά του και να κατευθύνεται προς τον ALPHA. Είναι αλήθεια ναι ή όχι; Εγώ θα σας πω!

Ποιος φεύγει και πάει ALPHA και ποιος μένει στο Πρωινό

Για αρχή η σίγουρη απώλεια στο Πρωινό θα είναι αυτή του Βασίλη Καλλίδη μιας και είναι σίγουρο πως δεν θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Από εκεί και πέρα φαίνεται πως τα πράγματά της αρχίζει να πακετάρει και η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία μάλιστα μέσα σε αυτή την εβδομάδα έχει προγραμματίσει ραντεβού με τον σταθμό για να καταλήξουν από κοινού.

Αυτός που φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για τον ALPHA και συγκεκριμένα για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο Άρης Καβατζίκης και όπως αναφέρει πηγή μου που τον γνωρίζει καλά, αμφιταλλαντεύεται πολύ για να πάρει μια απόφαση αφού ναι μεν υπερλατρεύει την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό αλλά... και η πρόταση του ALPHA είναι πολύ δυνατή και... θα την έκανε μια αλλαγή!

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το Πρωινό της Σκορδά

Τα μόνο σίγουρα της υπόθεσης σύμφωνα με δικές μου αποκλειστικές πληροφορίες είναι πως πρώτον: Ο Ουγγαρέζος μένει, δεν πάει πουθενά και δεύτερον, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της αναζητούν σεφ στις παλιές λίστες του MasterChef αφού ήδη όλα τα μεγάλα και γνωστά ονόματα έχουν κλείσει σε σταθμούς και projects...

Ωστόσο, να υπενθυμίσω πως στον ALPHA θα έχουμε ακόμα μια επιστροφή "βόμβα" και συγκεκριμένα στο Happy Day!