Χριστίνα Σούζη: Το απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο δρόμο - «Με έβρισαν γιατί...»

Και όμως της συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Σούζη: Το απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο δρόμο - «Με έβρισαν γιατί...»

Η Χριστίνα Σούζη, μια από τις πιο viral και αγαπημένες μετεωρολόγους, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε στο δρόμου, όταν άγνωστος την έβρισε στο δρόμο.

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό ότι την έχουν σταματήσει στον δρόμο για να της παραπονεθούν έντονα για λάθος πρόβλεψη που έκανε.

«Έχει συμβεί να με βρίσει κάποιος στο δρόμο για τον καιρό. Αμέ! Όλα έχουν συμβεί. Απάντησα πως δεν είμαι Θεός, τι να κάνω; Κάνω και λάθη».

Η ίδια μάλιστα, αναφερόμενη στο viral στιγμιότυπο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου της ξέφυγε στον αέρα ένα αυθόρμητο «άι σιχτίρ», σχολίασε γελώντας: «Κι εκείνοι που δεν με ήξεραν, μετά με έμαθαν!». Και πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε ότι τον έχουν βρίσει.

Έτσι βγήκε το viral στιγμιότυπο

Η μετεωρόλογος είχε εξηγήσει παλαιότερα για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: «"Είναι Παρασκευή απόγευμα και γράφω τον καιρό για τον κύριο Αυτιά. Συνήθως γράφω με την πρώτη, με τη μία, δεν ξαναγράφω. Και αρχίζω λοιπόν: ‘’Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο’’, πφφ μία, ξανά ‘’Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι σήμερα Σαββατοκύριακο’’, δεύτερη φορά, εεεεε άι..."

Χριστίνα Σούζη: Απίστευτη εξομολόγηση! για περιστατικό που βίωσε «Θα τον είχα σκοτώσει...»! (Βίντεο)

Η Χριστίνα Σούζη έκανε μία απίστευτη εξομολόγηση, για ένα περιστατικό που βίωσε και μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Θα τον είχα σκοτώσει...»!

Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ.

«Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από το Πανεπιστήμιο. Πάντα υπάρχουν φουρτούνες σε έναν γάμο, είναι δυνατόν να μην υπάρχουν; Συνήθως εγώ είμαι αυτή που είμαι πιο εκνευρισμένη.

Στον γαμπρό μου λέω να προσέχει να μη μου στείλει την κόρη μου πίσω.

Είχα και διθέσιο αυτοκίνητο και πήγαινε σαν τρελό και με τις κωλιές έμπαινα στην ΕΜΥ…

Έχω ρίξει τσόκαρο. Φεύγουμε για διακοπές στο Αίγιο. Όδηγεί ο άντρας μου και είναι ένας φορτηγατζής ο οποίος, τον βλέπω στο δεξί μου χέρι, θέλει να προσπεράσει και μας πλακώνει. Βγαίνω έξω, το τι έγινε! Μπαμ το τσόκαρο! Ευτυχώς που δεν τον πήρε στο κεφάλι, θα τον είχα σκοτώσει τον άνθρωπο!».

Δείτε το σχετικό βίντεο: