Δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τα νυχτοπερπατήματα της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου

Έτσι πέρασαν το βράδυ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τα νυχτοπερπατήματα της Φαίης Σκορδά και του Νίκου Ηλιόπουλου

Μετά το τέλος του Πρωινού η Φαίη Σκορδά περνάει ανέμελες και χαλαρές στιγμές αναμένοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Νϊκο Ηλιόπουλο. Οι δυο τους μάλιστα εχθές... νυχτοπερπάτησαν και η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δημοσίευσε μια φωτογραφία από την χαλαρή τους βόλτα.

Μπορεί στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω να φαίνεται μόνο ο τετράποδος φίλος της αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Φαίη Σκορδά είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Νίκο. Το ζευγάρι άλλωστε ποτέ πρόβαλλε την προσωπική του ζωή οπότε...

Να τονίσουμε πως ο μικρός Γιαννάκης και Δημητράκης βρίσκονται σε διακοπές με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στην Τήνο αυτή την περίοδο! Δείτε φωτογραφίες εδώ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Στην Γλυφάδα η Φαίη Σκορδα με κοντό σορτσάκι, παντόφλες και άβαφη - Πήγε να βρει τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η πανέμορφη Φαίη Σκορδά εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Γλυφάδας, όπου και είχε ραντεβού με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο για κάτι δουλειές. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε να φοράει κοντό σορτσάκι, παντόφλες και να είναι άβαφη.

Πιο λαμπερή από ποτέ η Φαίη Σκορδά έκανε κάποιες αγορές μέχρι να βρεθεί στην καφετέρια με το Νίκο Ηλιόπουλο και να ξεκινήσουν το πρόγραμμα που είχαν για εκείνη την ημέρα.

Είναι μια από τις γυναικείες παρουσίες της ελληνικής showbiz που έχει αψεγάδιαστο δέρμα και συγκλονιστικά πόδια.

Φαίη Σκορδα Νίκος Ηλιόπουλος

Φαίη Σκορδα άβαφη Γλυφάδα

Άνθρωπος που βρέθηκε εκεί ανέφερε χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr πως ήταν ευχάριστη, χαμογελαστή και μάλιστα μίλησε με κόσμο που την αναγνώρισε και δέχτηκε να βγάλει και φωτογραφίες.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό η Φαίη Σκορδά βρέθηκε για φαγητό με την μητέρα του Νίκου Ηλιόπουλου! Δείτε εδώ φωτογραφία.