Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ευχάριστα νέα για το γιο τους Άρη

Τελείωσε το σχολείο! Οι τρυφερές αναρτήσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου - Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ευχάριστα νέα για το γιο τους Άρη

Μπορεί η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο, διατηρούν άψογες σχέσεις και βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό των παιδιών τους. Όπως στα ευχάριστα νέα του γιου τους, Άρη.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο γιους, τους οποίους και υπερλατρέυει. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν είτε βγει όλοι μαζί για φαγητό ή μαζευτεί στο σπίτι οικογενειακώς.

Σήμερα, ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο Άρης, αποφοίτησε από το σχολείο και οι γονείς του βρέθηκαν στο πλευρό του.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, τόσο η Μαρία Μπακοδήμου, όσο και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος θέλησαν να τους ευχηθούν με αρνατήσεις τους.

«Αποφοίτησε και το “μικρό” μου. Καλή πρόοδο @arisargy. Σε αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έγραψε: «Αποφοίτηση. Αρούλης ο καλύτερος μαθητής. Σε αγαπώ».

Δείτε εδώ, το απίστευτο σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση της από την τηλεόραση.

Μαρία Μπακοδήμου: Ο γιος της Άρης είναι ίδιος στο πρόσωπο με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο

Νέες και μάλιστα αποκλειστικές φωτογραφίες φέρνει το Youweekly.gr στην δημοσιότητα που απαθανατίζουν τον γιο της Μαρίας Μπακοδήμου μαζί με τον πατέρα του, Δημήτρη Αργυρόπουλο! Το πόσο ίδιοι είναι στο πρόσωπο είναι αδιανόητο!

Μπαμπάς και γιος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο βορείων προαστίων για να κάνουν τα ψώνια τους και να περάσουν μαζί κάποιες στιγμές!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους απαθανάτισε! Αν παρατηρήσετε καλά στο πρόσωπο έχουν τόσο κοινά χαρακτηριστικά και στο ύψος μάλιστα ο μικρός κοντεύει να φτάσει τον Δημήτρη στο ύψος!

Μαρία Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου Δημήτρης Αργυρόπουλος

Μαρία Μπακοδήμου παιδιά

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες να υπενθυμίσουμε πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πέτυχε το πρώην αυτό ζευγάρι, δηλαδή τον Δημήτρη Αργυρόπουλο με την παρουσιάστρια του OPEN, Μαρία Μπακοδήμου, να διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια! Μάλιστα, πόζαραν μπροστά στον φακό μας!