Σίσσυ Χρηστίδου: "Έλυσε" τη σιωπή της για τον Μαραντίνη - «Ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση με...»

Απαντάει ανοιχτά για το αν είναι και πάλι μαζί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου:

Για ακόμη μια φορά η Σίσσυ Χρηστίδου, "έλυσε" τη σιωπή της λίγα χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Αυτή τη φορά ωστόσο, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε στην ανάμεσα τους σχέση σήμερα.

Στο κανάλι της στο Youtube, θέλησε αν απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Ωστόσο, μια ήταν λίγο αμήχανη, καθώς την ρώτησαν τον ακριβή λόγω του χωρισμού τους.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή.

Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες». Δείτε εδώ το σπίτι του τραγουδιστή, μετά το χωρισμό τους.

Αποκάλυψη από τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Με την Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούμε να...»

Μια αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης και για την περίοδο μετά το χωρισμό τους. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Με την Σίσσυ προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία για να νιώθουν ότι είμαστε οικογένεια, ότι η οικογένεια θα υπάρχει πάντα εκεί γι’ αυτούς. Και εμείς το ψάχνουμε ακόμα, η προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά από την πρώτη στιγμή.

Μια σχέση για να παραμείνει ενεργή θέλει πολλή δουλειά, όπως επίσης και αν κάποιος χωρίσει κι αυτό θέλει δουλειά καθημερινά, δεύτερη ανάγνωση, δεύτερη σκέψη και όσο γίνεται καθαρό μυαλό, ώστε αυτό να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα παιδιά», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Να πούμε πως χθες στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στον αέρα μερικά πολύ ευχάριστα νέα.