Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Τούνη - «Αν έψαξες το ροζ βίντεο είσαι...»

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Ιωάννα Τούνη - «Αν έψαξες το ροζ βίντεο είσαι...»

Την σιωπή της «έσπασε» η Ιωάννα Τούνη, για το ροζ βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε. Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την στήριξη της για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και περνάει.

Η δημοσιογράφος, παρακολούθησε το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube και πήρε θέση στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της έγραψε:

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Μαίρη Συνατσάκη Ιωάννα Τούνη

Να σημειώσουμε πως, για το εν λόγω βίντεο απευθύνθηκε στη Δίωξη.

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στο κανάλι της στο Youtube για το ροζ βίντεο

Η ξανθιά καλλονή πήρε την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και «αναγκάζομαι» να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου..» έγραψε στο κανάλι της στο Youtube η Ιωάννα Τούνη.

Όπως έκανε γνωστό, το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε πριν τρία χρόνια εν αγνοία της, από έναν καλός της φίλος, τον οποίο γνώριζε από τα 18 και ένα βράδυ όπου είχαν πιει, έγινε κάτι μεταξύ τους. Ο άντρας την τράβηξε φωτογραφίες γυμνή στο αμάξι, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Μάλιστα, αφορμή για να χωρίσει με το σύντροφό της, ήταν το βίντεο που κάποιος ανέσυρε και δημοσίευσε.