Παραίτηση έκπληξη από τον ALPHAtv - Εκτός σημαντικό πρόσωπο του σταθμού

Δεν το περίμενε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραίτηση έκπληξη από τον ALPHAtv - Εκτός σημαντικό πρόσωπο του σταθμού

Μια παραίτηση - έκπληξη φαίνεται πως έχουμε από τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHATv. Εκτός της ομάδα του μεγάλου καναλιού, βρίσκεται ένα σημαντικό πρόσωπο.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι θα έχουν μεγάλες αλλαγές. Ήδη μια είναι αυτές είναι της Ελένης Μενεγάκη, η οποία πήρε την απόφαση να αποχωρήσει γενικά από το χώρο της τηλεόρασης.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως από τον ALPHAtv παραιτήθηκε ένα ακόμη σημαντικό πρόσωπο του σταθμού.

Ο λόγος για την Διευθύντρια προγράμματος, Λυδία Μιχαήλ, η οποία αποχώρησε από το κανάλι.

Λυδία Μιχαήλ ALPHAtv

Μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την παρακάτω φωτογραφία.

Διευθύντρια ALPHAtv παραίτηση

Να σημειώσουμε πως στις 20 Ιουλίου η νέα εκπομπή του ALPHAtv. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του σταθμού.

Ραγδαίες εξελίξεις με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News οδηγείται σε πλήρη συγκατοίκηση με το κανάλι του STAR το προσεχές διάστημα.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη απόφαση να μετακομίσουν στο κτίριο της Κηφισιάς όπου εδρεύει το STAR, οι ειδήσεις και όλο το ενημερωτικό κομμάτι του ALPHA και ενώ ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ALPHA από την Motor Oil, η σύμπτυξη των δυο σταθμών προχωρά ένα βήμα ακόμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την προσεχή εβδομάδα όλες οι διευθύνσεις του ALPHA θα μετακομίσουν στο Studio Pro, όπου έδρευαν έως τώρα στα κεντρικά του STAR. Μεταξύ αυτών, η Διεύθυνση Προγράμματος ελληνικού και ξένου, η Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και όλες οι οικονομικές υπηρεσίες, marketing και ανθρωπίνου δυναμικού.

Η κίνηση αυτή έρχεται να ολοκληρώσει την πρώτη διοικητική "συγκατοίκηση" που έγινε πέρυσι με την μετακόμιση της Εμπορικής Διεύθυνσης του ALPHA στις εγκαταστάσεις του STAR.

Επίσης, δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το ποιος φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πάει στον ALPHA!

TAGS