Μία μεγάλη ένταση επικρατεί από το μεσημέρι του Σάββατου (4/4) μετά την έκτακτη είδηση ότι η γνωστή influencer,Ιωάννα Τούνη, συνελήφθη το μεσημέρι μέσα από το σπίτι της στην Θεσσαλονίκη, όταν αστυνομικοί βρέθηκαν κάτω από το διαμέρισμά της προκειμένου να την συλλάβουν με αυτόφωρο μετά από μήνυση που άσκησε ένας από τους δύο κατηγορούμενους που κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση revenge porn -δείτε εδώ όλα όσα είπε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η μήνυση έγινε μετά την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη όπου έδειχνε καθαρά σε βίντεο το πρόσωπο του ενός εκ των δυο κατηγορουμένων στην χθεσινή έξοδο και μάλιστα, αποκάλυψε δημόσια την ταυτότητά του, κάτι που βάση νόμου απαγορεύεται – δείτε τις αναρτήσεις που έκανε.

Η ανάρτηση του κολλητού της Ιωάννας Τούνη μετά την σύλληψή της

Ιωάννα Τούνη, Steve

Ένας από τους στενούς φίλους της Ιωάννας Τούνη, ο γνωστός επιχειρηματίας Στηβ Τούμπας, ανέβασε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αμέσως μετά την σύλληψη της Influencer, με τον ίδιο να φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένος. Συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Θέλω θετική ενέργεια μόνο. Πολύ δύσκολη βραδιά χθες» αρκέστηκε να γράψει ο ίδιος.

Απολογείται αυτή τη στιγμή η Ιωάννα Τούνη

Ο δικηγόρος της της Ιωάννας Τούνη μίλησε εκ νέου στην εκπομπή, Καλύτερα δεν γίνεται με τον ίδιο να μεταφέρει τις νέες πληροφορίες γύρω από την σύλληψή της. Ο ίδιος μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό της, αφού μένει στην Αθήνα, ωστόσο έχει στείλει συνεργάτη του για να την υπερασπιστεί.

«Είναι στο τμήμα και απολογείται και ελπίζουμε θα δοθεί εντολή να αφεθεί ελεύθερη. Εκπλήσσομαι με την ταχύτητα, της αστυνομίας. Να πω δημόσια στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που προστατεύει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών να συγχαρεί την αστυνομία που είχε αστυνομικούς να στείλει να συλλάβουν μετά από μήνυση του ανθρώπου που λεηλάτησε την ζωή της Ιωάννας Τούνη», είπε ο δικηγόρος της φανερά έξαλλος με την εξέλιξη αυτή, καθώς η επιχειρηματίας επί 9 χρόνια προσπαθούσε να βρει το δίκιο της και δικαίωση στην υπόθεση revenge porn, ενώ τώρα μετά από μια μήνυση του ενός εκ των δυο κατηγορουμένων η ίδια συνελήφθη κατευθείαν. «Σε αυτή τη ζωή όλα τα έχω ζήσει αλλά αυτό δεν το περίμενα», ξέσπασε.

Σε ερώτηση τι θα συμβεί από και πέρα, ανέφερε: «Πιστεύω θα διαταχθεί προκαταρκτιή εξέταση η θα θα οριστεί δικάσιμος και θα αφεθεί ελεύθερη ελπίζω, αυτό λέει η κοινή λογική για να μην γκρεμιστούν τα μπετά της εισαγγελίας και του πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Πραγματικά τι άλλο να δω…».