Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βγαίνει ξανά στον αέρα του OPENtv αγαπημένο πρόγραμμα;

Είναι από τα πιο επιτυχημένα της τηλεόρασης

Βγαίνει ξανά στον αέρα του OPENtv αγαπημένο πρόγραμμα;
News 11.07.2020 08:45
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στο OPENtv έχουν ήδη ξεκινήσει οι αλλαγές τις οποίες θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας. Μάλιστα, το κανάλι όπως γράφεται, εξετάζει το ενδεχόμενο να βγάλει ξανά στον αέρα ένα αγαπημένο πρόγραμμα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα που φαίνεται πως επιστρέφει στον αέρα του OPENtv

Ο λόγος για το X-factor. Το κανάλι, σκέφτεται να πάρει ξανά τα δικαιώματα του μουσικού τάλεντ σόου, σύμφωνα με το my tv. Εκτός του Just the 2 of us, το οποίο είναι σίγουρα πως θα επιστρέψει και πάλι.

Βέβαια, ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις, αλλά ούτε έχει ξεκαθαριστεί πότε ακριβώς θα προβληθεί, αφού επι­θυμία είναι να βγει το ένα σόου στο πρώτο μέρος και το έτερο στο δεύτερο μέρος της νέας σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και μακροχρόνια shows παγκοσμίως, ενώ έχουν βγει αρκετοί stars από αυτό, τόσο Έλληνες, όσο και ονόματα που βλέπουμε μεγάλες διακρίσεις στο εξωτερικό.

Η διαδικασία του X-factor που μπορεί να βγει ξανά στον αέρα του OPENtv

OPENtv X-factor

Auditions

Το show ξεκινά με την διαδικασία των οντισιόν, οι οποίες πραγματοποιούνται στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Κύπρο. Από την κριτική επιτροπή επιλέγονται με ψηφοφορία 64 παίκτες, οι οποίοι πηγαίνουν στην επόμενη φάση.

Bootcamp

Κατά τη διαδικασία του bootcamp ο κάθε κριτής ξεχωριστά, επιλέγει 8 διαγωνιζόμενους που θα περάσουν στην επόμενη φάση και για την 4η σεζον επέλεξαν 10 διαγωνιζόμενους για την επόμενη διαδικασία.

Judges House / Chair Challenge

Ο κάθε κριτής ακούει τους 8 διαγωνιζόμενους της ομάδας του και αποφασίζει με την βοήθεια κάποιου καλλιτέχνη, ποιοι 4 θα περάσουν στην διαδικασία των live shows. Στην 4η σεζόν πλέον έρχεται μια διαφοροποίηση του Judges House, όπου 10 διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα θα αγωνιστούν για να κερδίσουν μία από τις τέσσερις καρέκλες που θα υπάρχουν πάνω στη σκηνή, το όνομα του Chair Challenge. Ένας ένας από τους διαγωνιζόμενους θα ανεβαίνει στη σκηνή και θα ερμηνεύει το τραγούδι του και τον τελικό λόγο θα έχει ο επικεφαλής της ομάδας που θα μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον διαγωνιζόμενο, οποιαδήποτε στιγμή.

Live Shows

Κάθε ένας από τους 16 παίκτες λέει το τραγούδι του και έπειτα σχολιάζεται από την κριτική επιτροπή. Μετά από ψηφοφορία του κοινού, τα 2 άτομα με τις λιγότερες ψήφους είναι υποψήφια για αποχώρηση. Ύστερα με ψηφοφορία των μελών της κριτικής επιτροπής ένας παίκτης φεύγει από κάθε Live. Όταν οι 2 παίκτες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι από την ίδια ομάδα, τότε αποφασίζει για την αποχώρηση ο κριτής της συγκεκριμένης ομάδας. Στην 4η σεζον όμως οταν οι 2 παίκτες που είναι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι από την ίδια ομάδα, τότε αποφασίζουν πάλι όλοι οι κριτές.

Τελικός

Στον τελικό οι 4 φιναλίστ τραγουδούν ο κάθε ένας από 2 τραγούδια. Μέτα από ψηφοφορία μιας εβδομάδας, οι παίκτες με τις λιγότερες ψήφους ανακοινώνονται. Όταν μείνουν 2 συμμετέχοντες, ερμηνεύουν το αγαπημένο τους τραγούδι απ' όλη την διοργάνωση και στο τέλος ανακοινώνεται ο νικητής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ετεοκλής Παύλου: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την κόντρα με Γκουντάρα - Κάκκαβα στο OPENtv

Just the 2 of us: Βγήκε η ανακοίνωση για τον τελικό στο OPENtv

Share