"Λύγισε" ο Χάρης Ρώμας - Η εξομολόγηση για την «Βάλια» από το Καφέ της Χαράς

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Συγκινημένος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φλερτ», ο αγαπημένος ηθοποιός, Χάρης Ρώμας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά του «Καφέ της Χαράς» και έκανε μια όμορφη εξομολόγηση για την ανιψιά του που υποδύεται την «Βάλια» και "λύγισε".

Ο ηθοποιός μίλησε με την Νάντια Κοντογεώργη για όλους και για όλα. Ωστόσο, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στην Έφη Ρασιιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Χάρης Ρώμας συγκινήθηκε μιλώντας για την ανιψιά του, μιας και όπως δήλωσε, είναι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερε έστω μέσω εκείνης, να υπάρχει το πραγματικό του επίθετο στον χώρο της υποκριτικής.

Να σημειώσουμε πως, μια νέα αρχή θα κάνει ο Χάρης Ρώμας μετά το τέλος του «Καφέ της Χαράς». Που θα δούμε τον γνωστό ηθοποιό μόλις τελειώσει από τον ΑΝΤ1;

Καφέ της Χαράς - Πλάνα από τον ΑΝΤ1: Πρώην και νυν του Χάρη Ρώμα...συναντιούνται

Αποκλειστικά πλάνα από τα καινούρια γυρίσματα του Καφέ της Χαράς που θα επιστρέψει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πρόβαλλε η εκπομπή «Ευτυχείτε». Συγκεκριμένα, έδειξαν τη σκηνή όπου η... πρώην και η νυν του Περίανδρου συναντιούνται.

Μπορεί να γυρίσματα λόγω του κορωνοϊού να είχαν σταματήσει, ωστόσο πλέον ξεκινήσει και πάλι, και πρόκειται να είναι ανατρεπτικά, καθώς θα έχουμε και μια... δολοφονία - Δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει.

Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1

Βέβαια, εκτός από το θάνατο, θα έχουμε και μια συνάντηση «βόμβα». Ο Χαρά Χάσκα θα επιστρέψει στο χωριό και στο καφέ και θα έρθει σε επαφή με την... Ζέτα Δούκα, την τηλεοπτική Στέλλα, η οποία θα είναι η νυν σύντροφος του Περίανδρου Πόπωτα.