Γιώργος Λιάγκας: Αμέριμνος με κίτρινο μαγιό - Δεν είχε δει τους φωτογράφους

Τα παιδιά του του μοιάζουν τόσο πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας: Αμέριμνος με κίτρινο μαγιό - Δεν είχε δει τους φωτογράφους

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες εθεάθη σε γνωστή παραλία της Βουλιαγμένης μαζί με τους δυο γιους του, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη. Οι τρεις τους πέρασαν αμέριμνες στιγμές με τους φωτογράφους του Youweekly.gr να τους απαθανατίζουν.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα τα παιδιά του, του έχουν μοιάσει αρκετά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σωματότυπο. Οι τρεις τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί κάνοντας διάφορες δραστηριότητες αλλά η πρώτη τους αγάπη είναι το κολύμπι, χειμώνα καλοκαίρι.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα και των παιδιών του

Γιώργος Λιάγκας παραλία

Γιώργος Λιάγκας παιδιά

Προσφάτως μάλιστα όλοι μαζί ταξίδεψαν με το απίστευτο σκάφος του παρουσιαστή. Δείτε φωτογραφίες εδώ

Στη Μύκονο ο Γιώργος Λιάγκας με πιτσιλωτό μαγιό - Βίντεο που... αράζει στην ξαπλώστρα

Ένας κύκλος έκλεισε για τον Γιώργο Λιάγκα, όπως φαίνεται, μετά το τέλος της εκπομπής του από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις) και για να χαλαρώσει βρέθηκε στην Μύκονο! Η κάμερα του Mykonos Live τον απαθανάτισε να αράζει σε ξαπλώστρα πασίγνωστης παραλίας του νησιού φορώντας πιτσιλωτό μαγιό.

Το βίντεο προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day! Στο παρακάτω απόσπασμα θα τον δείτε να κρατάει το κινητό του επί πολύ ώρα στα χέρια. Τι κάνει; Μα φυσικά, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, προσπαθούσε να συνδεθεί στο Wifi.

Θα πάθετε πλάκα με το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα - Εικόνες από το εσωτερικό

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε, το φουσκωτό σκάφος με το οποίο "έσκισε" τα κύματα σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, θα πάθετε πλάκα! Ο παρουσιαστής έκανε σήμερα το πρωί τη βόλτα του και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστός λάτρης της θάλασσας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να πάει για κολύμπι, ακόμα και τον χειμώνα.

Μπορεί οι τελευταίες μέρες να είχαν βροχές και χαμηλή θερμοκρασία, ωστόσο ο καιρός έδειξε μεγάλη βελτίωση σήμερα και για το λόγο αυτό, ο αγαπημένος παρουσιαστής αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και τη ζέστη και να πάει μία βόλτα με το φουσκωτό του.