Θα πάθετε πλάκα με το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα - Εικόνες από το εσωτερικό

Έκανε τις πρώτες βόλτες στο Αιγαίο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα πάθετε πλάκα με το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα - Εικόνες από το εσωτερικό

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε, το φουσκωτό σκάφος με το οποίο "έσκισε" τα κύματα σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, θα πάθετε πλάκα! Ο παρουσιαστής έκανε σήμερα το πρωί τη βόλτα του και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι γνωστός λάτρης της θάλασσας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να πάει για κολύμπι, ακόμα και τον χειμώνα.

Μπορεί οι τελευταίες μέρες να είχαν βροχές και χαμηλή θερμοκρασία, ωστόσο ο καιρός έδειξε μεγάλη βελτίωση σήμερα και για το λόγο αυτό, ο αγαπημένος παρουσιαστής αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και τη ζέστη και να πάει μία βόλτα με το φουσκωτό του.

Αυτό είναι το φουσκωτό σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

Ο αγαπημένος παρουσιαστής βγήκε στο Αιγαίο και έκανε την πρώτη του βόλτα για φέτος με το σκάφος του, με τον ίδιο να δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για τη Φαίη Σκορδά και τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Γιώργος Λιάγκας σκάφος

Μάλιστα, κατά τη διαδρομή του συνάντησε και ένα πανέμορφο δελφίνι το οποίο του έκανε παρέα.

Γιώργος Λιάγκας φουσκωτό

Ο Γιώργος Λιάγκας γιόρτασε και τα γενέθλιά του σε σκάφος

O Γιώργος Λιάγκας γιόρτασε τα γενέθλια του σε σκάφος και μπορείτε να δείτε εικόνες από το πάρτι. Η ημέρα ήταν ξεχωριστή, αφού είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 51. Ποιοι βρέθηκαν στο πλευρό του παρουσιαστή;

Ο παρουσιαστής της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” από το πρωί δέχθηκε τις ευχές και το βράδυ, μάλιστα, διοργάνωσε ένα πάρτι με τους φίλους του.

Όπως είδαμε μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, ο ίδιος έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα πάνω σε ένα σκάφος και γιόρτασε την μέρα των γενεθλίων του μαζί με τους φίλους του. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που παρεβρέθηκαν εκεί ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Γιάννης Λάτσιος και η Ευαγγελία Αραβανή. Μια αποκάλυψη έκαναν ωστόσο και στο happy day για τις σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι.

Δείτε το βίντεο: