Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν... παντρεύονται

Την αποκάλυψη έκανε... πρώην παίκτης του Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν... παντρεύονται

Με χιούμορ έκανε πρώην παίκτης του Survivor, μια αποκάλυψη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το λόγο που δεν παντρεύονται.

Στη Μαίρη Αργυριάδου και την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο αθλητής, μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση των φίλων του.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί στο λόγο που ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου στη αγαπημένη του.

«Ο Κωνσταντίνος, θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη αλλά ντρέπεται τον πατέρα της, τον φοβάται. Νομίζω ότι φέτος νιώθει πιο έτοιμος όμως» δήλωσε ο Κώστας Κοκκινάκης θέλοντας να τους πειράξει. Δείτε εδώ ωστόσο φωτογραφία από το νέο σπίτι του ζευγαριού.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη "σπάει" την σιωπή της για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη "σπάει" την σιωπή της για τον γάμο και μιλάει ανοιχτά για τα πάντα. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τα όσα ακούγονται περί παντρειάς και όχι μόνο.

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Real, που κυκλοφόρησε εκτάκτως σήμερα, και τον Βασίλη Μπουζιώτη και ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα, τόνισε πως αυτό είναι θέμα που την βγάζει εκτός εαυτού και την εξοργίζει, μιας και δεν είναι υπόθεση κανενός.

Όλα όσα αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Είναι λίγο άκομψο. Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα που δεν ισχύουν. Εγώ αποκλείω το θέμα της εγκυμοσύνης. Είναι ένα από τα θέματα που με εξοργίζουν. Είναι ένα θέμα που μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού. Όλα τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν, αυτό όμως με βγάζει εκτός εαυτού. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση για κάτι που δεν ισχύει», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη χαρακτηριστικά στην Real.