"Καυτά" φιλιά για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή μπροστά σε όλους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο με την παράσταση Dettolμη και Γοητεία κι εννοείται πως στο πλευρό του βρέθηκε η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, με την οποία αντάλλαξαν φιλιά μπροστά σε όλους και εννοείται πως ο φωτογράφος του Youweekly.gr απαθανάτισε την στιγμή.

Η Έλενα Τσαβαλιά πιο λαμπερή από ποτέ είχε κάνει έναν εκκεντρικό και δύσκολο συνδυασμό αφού φόρεσε μια κίτρινη μπλούζα και μια μωβ φούστα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη δίπλα στον άντρα της ζωής της, Μάρκο.

Να υπενθυμίσουμε πως και στην επέτειό τους η Έλενα Τσαβαλιά είχε μαγνητίσει τα βλέμματα με το σύνολό της. Δείτε εδώ φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Έλενα Τσαβαλιά σχέση με Μάρκο Σεφερλή

Έλενα Τσαβαλιά καυτά φιλιά με Μάρκο Σεφερλή

Μάρκος Σεφερλής χωρισμός με Έλενα Τσαβαλιά

Έφτασαν στον χωρισμό η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής; Η αποκάλυψη για το... τρίτο πρόσωπο

Πολλές φήμες ακούστηκαν σχετικά με την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή, και το πώς οι δυο τους έφτασαν κοντά στον χωρισμό. Σήμερα, το φερόμενο ως "τρίτο πρόσωπο" στη σχέση τους, θέλησε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια ενώ με την κάθε ευκαιρία, δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα μετά από τόσα χρόνια γάμου.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες γιόρτασαν και την επέτειό τους. Δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, είναι φίλη του ζευγαριού και όπως αποκάλυψε σήμερα μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», έχει ακουστεί πως ήταν αυτή που μπήκε ανάμεσα στην Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή.

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής διαζύγιο

Η ίδια ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, μιας και είναι και οι δυο φίλοι της, ενώ έχουν συνεργαστεί σε πολλές περιπτώσεις.

Αυτά αποκάλυψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την Έλενα Τσαβαλιά και τον Μάρκο Σεφερλή

«Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο.

Έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είχα αποφασίσει να μη μιλάω πια για τα προσωπικά μου και κάποια στιγμή με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και είπα ότι δεν θα απαντήσω γιατί αν απαντήσω τώρα θα πρέπει να απαντάω συνέχεια μετά για τον κάθε έναν που μου χρεώνεται», είπε μεταξύ άλλων η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.