Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το άγνωστο συμβάν που τους έκανε να αλλάξουν σχολείο στα παιδιά τους

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Το άγνωστο συμβάν που τους έκανε να αλλάξουν σχολείο στα παιδιά τους

Ένα άγνωστο συμβάν αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση με τον Θοδωρή Μαραντίνη να αλλάξουν σχολείο στα δυο τους παιδιά και να τα πάνε σε ιδιωτικό.

Η παρουσιάστρια, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων με τις περισσότερες να αφορούν την προσωπική της ζωή. Με αφορμή λοιπόν από αυτές, μίλησε και για τα παιδιά της.

Αυτό είναι το συμβάν που έκανε Χρηστίδου - Μαραντίνη να αλλάξουν σχολείο στα παιδιά τους

Συγκεκριμένα, απάντησε στο λόγο που πήρε την απόφαση να στείλουν τα παιδιά τους με τον Θοδωρή Μαραντίνη σε Αγγλικό σχολείο.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, η αφορμή ήταν ένα συμβάν που σημειώθηκε στο σχολείο του μεγάλου τους γιου, όταν ο τραγουδιστής, βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του X-Factor. Για να τα προστατεύσουν λοιπόν από τα φώτα της δημοσιότητας πήραν αυτή την απόφαση. Να πούμε πως τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής ήταν με τα παιδιά του σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοεχίο.

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Επίσης, η Σίσσυ Χρηστίδου, "έλυσε" τη σιωπή της λίγα χρόνια μετά το χωρισμό τους. Αυτή τη φορά ωστόσο, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ αναφέρθηκε στην ανάμεσα τους σχέση σήμερα.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή.

Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά. Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες». Δείτε εδώ το σπίτι του τραγουδιστή, μετά το χωρισμό τους.