Πέντε μήνες μετά το χωρισμό του ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί

Δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέντε μήνες μετά το χωρισμό του ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί

Ξανά μαζί μετά το χωρισμό του είναι αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Συγκεκριμένα, έπειτα από 5 μήνες χωριστά, πήραν την απόφαση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2018, ωστόσο για προσωπικούς λόγους έβαλαν τέλος στη σχέση τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο έρωτας τους όμως δεν έσβησε και είναι ξανά μαζί.

Ο λόγος για τον Διονύση Αλέρτα και την Εβίτα Μπέκα οι οποίοι όχι μόνο είναι και πάλι μαζί, αλλά και πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα, ο γνωστός pastry chef δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πρώτη τους φωτογραφία μετά την επανασύνδεση.

«Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Διονύσης Αλέρτας σύντροφος επανασύνδεση

Από την άλλη, στα πρόθυρα διαζυγίου φαίνεται πως είναι πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz, το οποίο έχει αποκτήσει μαζί 4 παιδιά. Σύμφωνα με τα όσα λένε τα ξένα sites και περιοδικά, οι τσακωμοί τους είναι πολλοί, ενώ επικρατεί τρέλα στο σπίτι τους, ειδικά μετά την περίοδο της καραντίνας.

Επανασύνδεση έκπληξη στην ελληνική showbiz - Ξανά μαζί μετά το χωρισμό αγαπημένο ζευγάρι;

Μια επανασύνδεση είχαμε στην ελληνική showbiz, η οποία είναι... έκπληξη. Είναι ξανά μαζί μετά το χωρισμό του αγαπημένο ζευγάρι; Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Συγκεκριμένα, πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστή η είδηση πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαρία Καλάβρια πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», το πρώην ζευγάρι, φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την επανασύνδεση του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου Μαρία Καλάβρια χωρισμός

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι το Instagram τους... πρόδωσε, αφού πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν το ίδιο instastory με το νέο κατοικίδιο της Μαρίας Καλάβρια.

Να σημειώσουμε πω στα πρόθυρα διαζυγίου είναι πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz. Η αποκάλυψη για τους τσακωμούς και την τρέλα στο σπίτι.

TAGS