Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη για την Eurovision μετά τη νίκη τους - «Είχα όνειρο να...»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος του J2US

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη για την Eurovision μετά τη νίκη τους - «Είχα όνειρο να...»

Μετά τη σπουδαία νίκη τους στον τελικό του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, έκαναν και μια αποκάλυψη για την Eurovision.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι του παιχνιδιού και καλοί φίλοι, δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος κάποια στιγμή στο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό» είπαν με χαρά και οι δυο καλλιτέχνες με τον Τάσο Ξιάρχο να προσθέτει με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδήσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο». Δείτε εδώ μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις τους.

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψε αν ο Τάσος Ξιαρχό είναι single ή όχι

H Κόνι Μεταξά αποκάλυψε αν ο Τάσος Ξιάρχος είναι single ή όχι. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι αλλά και ένα επιτυχημένο ντουέτο στο μουσικό show του Open που προβάλλεται κάθε Σάββατο.

Για τον σύντροφο της, Μάριο Καπότση, τη συνεργασία της με τον Τάσο Ξιαρχό στο «Just the 2 of Us», αλλά και τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου του Open, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, η Κόνι Μεταξά.

Τι είπε η Κόνι Μεταξά για τον Τάσο Ξιαρχό

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στη στήριξη του συντρόφου της, στις δυσκολίες στη σχέση τους λόγω απόστασης, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του παρτενέρ της στο «J2US», Τάσου Ξιαρχό.

«Ο σύντροφός μου είναι πολύ ενθουσιασμένος με όλα αυτά που κάνουμε με τον Τάσο. Είναι fan club. Και αυτός και η οικογένεια μου και η οικογένεια του Τάσου. Αγόρι δεν έχει, ούτε κορίτσι.

Όλοι μας βοηθάνε, όλοι μας στηρίζουν. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα μείνει ο σύντροφός μου στην Ελλάδα, ή θα φύγει για το εξωτερικό. Η απόσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Τώρα που συνηθίσαμε θα είναι πολύ δύσκολο αν ξαναφύγει» είπε, μεταξύ άλλων, η Κόνι Μεταξά.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες, η Κόνι Μεταξά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα σχόλια που δέχεται. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε το βίντεο: