Θρήνος για τον Τζον Τραβόλτα

Έχασε ότι πολυτιμότερο είχε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για τον Τζον Τραβόλτα

Σε ηλικία μόλις 57 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κέλι Πρέστον, έχοντας ηττηθεί από τον καρκίνο του στήθους με τον οποίο έδινε μάχη τα τελευταία δύο χρόνια, βυθίζοντας στον θρήνο τον Τζον Τραβόλτα.

Η σύζυγος του, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, «έφυγε» το πρωί της 12ης Ιουλίου, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της οικογένειας στο περιοδικό People. Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση, η 57χρονη είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

«Ήταν μια πανέξυπνη, όμορφη και τρυφερή ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους γύρω της και που χάριζε ζωή σε οτιδήποτε άγγιζε. Η οικογένεια ζητάει την κατανόηση του κοινού και τον σεβασμό του για την ιδιωτικότητά τους», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Συνετριμμένος είναι για τον χαμό της συζύγου του και «συνοδοιπόρου» του τις τρεις τελευταίες δεκαετίες ο στάρ του Χόλιγουντ. Με ανακοίνωσή του στο Instagram επιβεβαίωσε τον θάνατο της συζύγου του μετά από μια «θαρραλέα μάχη» και ευχαρίστησε την ιατρική ομάδα που στάθηκε στο πλευρό της. «Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και τη ζωή της Κέλι» αναφέρει στην ανάρτησή του ο 66χρονος, συμπληρώνοντας ότι θα αποτραβηχτεί για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας για να σταθεί στο πλευρό των παιδιών του.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή κι ένας θρύλος του ποδοσφαίρου.

Είδηση - σοκ στο διαδίκτυο: "Πέθανε" ο Τζον Τραβόλτα!

Αν ρωτήσετε τη Siri, την ψηφιακή βοηθό της Apple, πόσων ετών είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Τζον Τραβόλτα, θα σας απαντήσει ότι απεβίωσε στις 3 Ιανουαρίου του 2009, στα 54 χρόνια του.

Φυσικά ο Τζον Τραβόλτα είναι ακόμη ζωντανός (για την καριέρα του δεν παίρνουμε όρκο) και το λάθος οφείλεται σε ένα bug που μπερδεύει στη Siri. Αυτός που πέθανε στις 3 Ιανουαρίου 2009 ήταν ο 16χρονος γιος του ηθοποιού, Τζεφ Τραβόλτα, από ατύχημα στο μπάνιο του σπιτιού τους στις Μπαχάμες.

Τζον Τραβόλτα θάνατος

H Apple έχει ενημερωθεί για το bug και πρόκειται να το διορθώσει. Πάντως η Siri έχει ξαναδιαδώσει... fake news και μάλιστα πρόσφατα.

Τον περασμένο Οκτώβριο μπερδεύτηκε και στην ερώτηση «Ποιος είναι ο εθνικός ύμνος της Βουλγαρίας;» απαντούσε «To Despacito»!