Μόνο με το μαγιό του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Η φωτογραφία που "έριξε" το instagram

Πήρε άπειρα σχόλια και likes

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνο με το μαγιό του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος - Η φωτογραφία που

Μετά το τέλος της Ελένης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος περνάει χαλαρές στιγμές και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω instagram! Προσφάτως, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που ποζάρει με το μαγιό του και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Η φωτογραφία συνοδευόταν με το παρακάτω κείμενο:

10 χρόνια INCEPTION, και μακάρι, σα να με έπαιρνε ο υπνος στη ζέστη, να διάβαζα το φινάλε του αν υπήρχε βιβλίο (ότι είδαμε είδαμε, τα υπόλοιπα στην φαντασια του καθενός...) για να μάθω τι θα συμβεί στον βουτηχτή των ονείρων και κλέφτη του υποσυνείδητου.

Η περιπέτεια του Κρίστοφερ Νόλαν ξαναβγαίνει στις αίθουσες στις 30 Ιουλίιου και λειτουργεί ως προπομπός για το Tenet και παίζουν τα πρώτα teaser και trailer πριν την προβολή
Το είχα δει πάλι καλοκαίρι. Στα Χανιά. Αύγουστο.

Δεν υπάρχει διαφορά στην επερχόμενη επανέκδοση, το Inception παραμένει όπως ήταν, ιδιοφυές και ψυχρό, συναρπαστικό και τεχνικά εκτυφλωτικό.

Δείτε εδώ τα τρυφερά του λόγια στην τελευταία εκπομπή του ALPHA.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποκάλυψε πόσα λεφτά του... χρωστάει η Ελένη

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αστειευόμενος πάντα, αποκάλυψε πόσα λεφτά του χρωστάει η Ελένη Μενεγάκη από την τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Άνδρο. Η παρουσιάστρια έβαλε τα γέλια και δεν ήξερε τι να του απαντήσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο μαζί με την οικογένειά της και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στην εκπομπή της, στις σύντομες διακοπές της.

Φωτογραφία από τις οικογενειακές διακοπές ανέβασε και ο Άγγελος Λάτσιος. Δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εφμάνισή του.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, θυμήθηκε τότε τη δική του εμπειρία στην Άνδρο και θέλησε να πειράξει την Ελένη Μενεγάκη λέγοντάς της πως δεν τον προειδοποίησε για τους δρόμους του νησιού και έτσι χάλασε το αυτοκίνητό του.

Τόσα λεφτά "χρωστάει" η Ελένη Μενεγάκη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στην Ελένη Μενεγάκη: «Έτσι θα έρθω την επόμενη φορά με βαρκάκια. Μου χρωστάς 200 ευρώ στο service του αυτοκινήτου μου, που το έσπασα την τελευταία φορά που ήρθα. Πωπωωπω! Τι βλάκας ήμουν! Γιατί κατέβηκα αυτό το δρόμο δεν μπορώ να καταλάβω…»!

Και η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Μα δεν σου έλεγα δεν θέλω να κατεβαίνεις εκεί με αυτοκίνητο; Μην το κάνεις! Δεν σου έχω πει να έρχεσαι με το καραβάκι;»!

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Ελένη Μενεγάκη